reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
Co do leków to ja już tez nie wiem czemu nic nie działa a mam niby najlepsze na rynku w UK z enzymami trawiennymi i tez lipa.
a mozesz mi napisac jakie preparaty na kolke tutaj w UK kupilas?
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
U nas również tak samo!!Proncess u mnie tak samo - w nocy spi jak aniołek a w dzien jest nie do zniesienia:-(
Witam styczniówki gosciłam tutaj zaledwie kilka razy aktywnie ale poczytuje regularnie. co do kolek to moj synek dosta w 5 tygodniu codziennie okolo 16 trzymało go około godziny. u nas pomógł debridat dostaje od tygodia dwa razy po 2.5 ml i kolki ustapiły całkowicie już na trzeci dzień. Może to pomoże również waszym malcom.
Zuzia24
dzieki bardzozuzia24 pierwszy to colief (ten z enzymami trawiennymi) ,później infacol i gripe water
poletka
Mam pytanko odnośnie kropli Sab Simplex- na ulotce jest napisane żeby podawać 15 kropli do każdego karmienia?? Któraś z was tak stosowała? Czy to nie za dużo? Wogóle mam wątpliwości czy mojej małej potrzeba tych kropli bo nie ma typowych kolek ta żeby krzyczała codziennie np. o tej samej porze- chociaż codziennie męczy ją kupka i jakieś gazy do ok godzinki 11 później w miare spokój dopiero wieczorkiem jest niespokojna.
Doradźcie prosze czy jej to wprowadzić bo Esputikon, plantex nie pomagają.
Doradźcie prosze czy jej to wprowadzić bo Esputikon, plantex nie pomagają.
xaxa1974
styczniówka 2009
Spróbuj podać Sab dziecku nie zaszkodzi (bo nie wchłania się do orgaznizmu tylko jest w całości wydalane razem z pokarmem) - ja podaję 15 kropel do każdego cycka od 2 tygodnia życia Oli. i jest ok - wiadomo, czasem bączki pomęczą przed kupką ale to jest 2-3 minuty jęku czy płaczu a nie godziny...:-) Podawałam też LEFAX ale SS działał lepiej..
reklama
klaudia011
ja sab simplex podawałam po 10 kropli co drugie karmienie..nawet w nocy...przed wczoraj odstawiłam bo nei wiedziałam co Młodego uczuliło..niestety wczoraj wieczór była jazda i to niezła..więc dzisiaj znowu kropelki stosujemy
Podziel się: