reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Nie zdazyło mi się zamawiać,zawsze w sobote rano bralam i było,przyznam szczerze,ze nie wiem jak teraz.Miesko drogie więc mało popularne.

U mnie chyba cala trójka ma skok rozwojowy,czasem wmiękam:baffled::sorry2:

U mnie moja mała ma właśnie skok. Ale postępy są widocznie praktycznie z dnia na dzień: przewraca się sama na brzuszek, jak leży, podnosi sie do siadania (ale zabraniamy, bo to za wcześnie jeszcze) i śmieje się głośno :) Zuzia ma z niej radochę :) A skok rozwojowy połączony z buntem dwulatka jest bezcenny ;P

Ja kupuję na hali na Andersa - barachła tam nie sprzedają. Chcesz to dam numer telefonu do tego człowieka.
Królika chyba nie mają, ale jagnięcina i baranina jak jest to zawsze świeża.

w którym boksie sprzedają? będę wdzięczna za telefon :)

Czesc. :) mozna dołączyc? Fakt nie jestem z samego Bialegostoku tylko z okolic.. troszke dalszych okolic.
alez oczywiście :) skąd jestes?

słuchajcie,może się spotkamy? W większym gronie? Może interesuje Was jakiś temat spotkania?

reklama
Ja bardzo chętnie się spotkam i chustowanie mnie interesuje....ale natalia jak coś to od ciebie pare lekcji wezmę;-), oki?

Ależ oczywiście ;) Jak się ma chustę to wózek nie jest potrzebny ;) No, u nas służy jako łóżeczko, ale pewnie za kilkanaście dni trzeba będzie rozłożyć łóżeczko i wózek schować na następnego malucha :tak:

i ja się piszę,temat,każdy-mam 11 latka,,5 latka(tu bunt!!!) i 14 miesięczną młodą:)
Ewa, to my od Ciebie bedziemy się uczyć :)
Ja też chętnie piszę się na spotkanie :-) temat dla mnie bez znaczenia, tylko miejsce żeby dzieciaki miały zajęcie :tak:

Na pewno będą miały :tak:

Co do tematu - niekoniecznie musi być, aczkolwiek postaram się załatwić coś ciekawego :) Czy wszystkie mamy pracują? W jakich godzinach możemy się spotkać?

Do góry