reklama
Ale ruch tu maly,..
no raczej cisza
Nie zdazyło mi się zamawiać,zawsze w sobote rano bralam i było,przyznam szczerze,ze nie wiem jak teraz.Miesko drogie więc mało popularne.
U mnie chyba cala trójka ma skok rozwojowy,czasem wmiękam
U mnie moja mała ma właśnie skok. Ale postępy są widocznie praktycznie z dnia na dzień: przewraca się sama na brzuszek, jak leży, podnosi sie do siadania (ale zabraniamy, bo to za wcześnie jeszcze) i śmieje się głośno Zuzia ma z niej radochę A skok rozwojowy połączony z buntem dwulatka jest bezcenny ;P
Ja kupuję na hali na Andersa - barachła tam nie sprzedają. Chcesz to dam numer telefonu do tego człowieka.
Królika chyba nie mają, ale jagnięcina i baranina jak jest to zawsze świeża.
w którym boksie sprzedają? będę wdzięczna za telefon
alez oczywiście skąd jestes?Czesc. mozna dołączyc? Fakt nie jestem z samego Bialegostoku tylko z okolic.. troszke dalszych okolic.
słuchajcie,może się spotkamy? W większym gronie? Może interesuje Was jakiś temat spotkania?
e-stera
Fan(ka)
Ja bardzo chętnie się spotkam i chustowanie mnie interesuje....ale natalia jak coś to od ciebie pare lekcji wezmę;-), oki?
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Ja też chętnie piszę się na spotkanie :-) temat dla mnie bez znaczenia, tylko miejsce żeby dzieciaki miały zajęcie
reklama
Ja bardzo chętnie się spotkam i chustowanie mnie interesuje....ale natalia jak coś to od ciebie pare lekcji wezmę;-), oki?
Ależ oczywiście Jak się ma chustę to wózek nie jest potrzebny No, u nas służy jako łóżeczko, ale pewnie za kilkanaście dni trzeba będzie rozłożyć łóżeczko i wózek schować na następnego malucha
Ewa, to my od Ciebie bedziemy się uczyći ja się piszę,temat,każdy-mam 11 latka,,5 latka(tu bunt!!!) i 14 miesięczną młodą
Ja też chętnie piszę się na spotkanie :-) temat dla mnie bez znaczenia, tylko miejsce żeby dzieciaki miały zajęcie
Na pewno będą miały
Co do tematu - niekoniecznie musi być, aczkolwiek postaram się załatwić coś ciekawego Czy wszystkie mamy pracują? W jakich godzinach możemy się spotkać?
Podziel się: