reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
cześć dziewczyny;-)
przyszłam po poradę..
Muszę wykonać kilka płatnych badań- m.in.: toksoplazmozę, cytomegalię, odczyn coombsa, Hbs, HCV no i HIV.
Słyszałam że jedynie HIV uda mi się zrobić za darmo na Krakowskiej.
I tu moje pytanie- może orientujecie się w którym laboratorium uda mi się zrobić te wszystkie badania na raz?
Dodam,że jestem spod Białegostoku..pytałam w swoim przyszpitalnym laboratorium, ale stwierdzili,że wszystkich tych badań i tak mi nie zrobią, a za część z nich zapłacę 200zł - babka poradziła,żebym poszukała laboratorium w Białymstoku,bo bardziej mi się to opłaci ;-)

Dobre pytanie , bo tez będe te badania robić

martusionek- bardzo dziękuję :-) własnie tam dzwoniłam.
e-stera- wypytałam o ceny wszystkich tych badań, może Ci się przyda:

Toksoplazmoza IgM 30zł IgG 30zł =60zł
Cytomegalia CMV IgM 30zł IgG 40zł= 70zł
Odczyn Coombsa (PTA) =35zł
Hbs (antygen) =25zł
HCV=30zł
HIV=30zł

wychodzi 250zł, ewentualnie można ten HIV za darmo na Krakowskiej zrobić i wyjdzie 220;-)
Nie trzeba być na czczo, można zrobić wszystkie badania na raz, a krew można zdawać od 7 do 17. Nie musisz się wcześniej umawiać- zajeżdżasz z dowodem i tyle.
Powodzenia i raz jeszcze martusionek- dzięki za podpowiedź z tą Diagnostyką :-) Pozdrawiam :)

reklama
na Mickiewicza,zaraz za Alfą,biorę tam 10 lat i się nie zawiodłam.Na ul Stromej,na przeciwko centrum stok jest cielęcina na zamówienie,też polecam.

A tak pozatym to gratuluję przyszłym mamusiom:)

Ostatnia edycja:
Do góry