reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ja pracuje różnie ..........9-15 15-21.wie c kwestia dogadania..jak któraś zarzuci jakąś datę, to sprawdzę w grafiku.

Któraś się orientuje jak jest tera z z e znieczuleniem w państwowych szpitalach.....płatne są?Bo słyszałam, że nie płatne.

reklama
Dziewczyny - mam do sprzedania 2 książki. CIĄŻA DLA BYSTRZAKÓW ( miękka okładka - kupiona za 34zł) i W OCZEKIWANIU NA DZIECKO ( twarda - kupiona za 60zł ). Wyglądają jak nowe - używane tylko przeze mnie. W komplecie sprzedam za 75zł.Jakbyście miały kogoś chętnego to dajcie znać :)

2qar4oo.jpg

Ci��a dla bystrzak�w Joanne Stone, Keith Eddleman, Mary Duenwald Onepress
W oczekiwaniu na dziecko. Poradnik dla przyszłych matek i ojców - Murkoff Heidi, Hathaway Sandee za | empik.com

Natalunia numer do mięsa to 886-826-235.
Numer lokalu 110/111. Jadąc od Dziesięcin drugi boks, wejście z lewej strony. Jakiś czas temu jagnięcina była po 28, a baranina po 25.

Natalunia numer do mięsa to 886-826-235.
Numer lokalu 110/111. Jadąc od Dziesięcin drugi boks, wejście z lewej strony. Jakiś czas temu jagnięcina była po 28, a baranina po 25.

Super! Dziękuję Ci bardzo!

Moja Emilka źle znosi upały. Szukamy jej chłodnego pomieszczenie, bo jak tylko jest jej za gorąco to non stop płacze. Dobrze, że w domu moich rodziców jest chłodniej, to mamy gdzie się podziać. To dopiero kilka dni, a co dopiero będzie latem...

Mój syn upałami się nie przejmuje (choć widzę, że czasem mu ciężko), a do tego opalił się jak Alvaro. :cool2:

reklama
To jak babeczki, spotykamy się 10 maja? Co powiecie na Bajkoland na Lipowej? lokal sprawdzony i bezpieczny nawet dla małych dzieciaczków. No i mają zniżki - przy 3 dzieciaczkach jest taniej :) Tylko teraz o której godzinie? Mi pasuje praktycznie cały dzień.

Do góry