reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Nie zdazyło mi się zamawiać,zawsze w sobote rano bralam i było,przyznam szczerze,ze nie wiem jak teraz.Miesko drogie więc mało popularne.

U mnie chyba cala trójka ma skok rozwojowy,czasem wmiękam:baffled::sorry2:

U mnie moja mała ma właśnie skok. Ale postępy są widocznie praktycznie z dnia na dzień: przewraca się sama na brzuszek, jak leży, podnosi sie do siadania (ale zabraniamy, bo to za wcześnie jeszcze) i śmieje się głośno :) Zuzia ma z niej radochę :) A skok rozwojowy połączony z buntem dwulatka jest bezcenny ;P

Ja kupuję na hali na Andersa - barachła tam nie sprzedają. Chcesz to dam numer telefonu do tego człowieka.
Królika chyba nie mają, ale jagnięcina i baranina jak jest to zawsze świeża.

w którym boksie sprzedają? będę wdzięczna za telefon :)

Czesc. :) mozna dołączyc? Fakt nie jestem z samego Bialegostoku tylko z okolic.. troszke dalszych okolic.
alez oczywiście :) skąd jestes?

słuchajcie,może się spotkamy? W większym gronie? Może interesuje Was jakiś temat spotkania?

reklama
Ja bardzo chętnie się spotkam i chustowanie mnie interesuje....ale natalia jak coś to od ciebie pare lekcji wezmę;-), oki?

Ależ oczywiście ;) Jak się ma chustę to wózek nie jest potrzebny ;) No, u nas służy jako łóżeczko, ale pewnie za kilkanaście dni trzeba będzie rozłożyć łóżeczko i wózek schować na następnego malucha :tak:

i ja się piszę,temat,każdy-mam 11 latka,,5 latka(tu bunt!!!) i 14 miesięczną młodą:)
Ewa, to my od Ciebie bedziemy się uczyć :)
Ja też chętnie piszę się na spotkanie :-) temat dla mnie bez znaczenia, tylko miejsce żeby dzieciaki miały zajęcie :tak:

Na pewno będą miały :tak:

Co do tematu - niekoniecznie musi być, aczkolwiek postaram się załatwić coś ciekawego :) Czy wszystkie mamy pracują? W jakich godzinach możemy się spotkać?

Do góry