reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witamy Etienne :-)
Dzisiaj bylismy w przedszkolu........zostawiłam małego na godzinkę..............przychodze po niego a on "ja nie chce d"o domku".Dzisiaj przed spaniem mówił, że on idzie jutro do przedszkolai skakał z radości..............zoabczymy hehehe

reklama
dzięki dziewczyny za powitanie :-)
e-stera to fajnie że synek chce chodzić do przedszkola :) mam nadzieję że tak zostanie nawet jak będziesz go zostawiać na dłużej, dla Ciebie to też pewnie duży stres, moja koleżanka właśnie przechodzi to samo, zapisała córkę do przedszkola w którym są kamery to cały czas siedzi i ogląda :-)

Hej :) witam sie i ja po urlopie :))
Estera no widzisz jak Oliś zadowolony :) bedzie dobrze :)

u nas Paweł juz puszcza sie i potrafi dłuższą chwile stac sam :) dzieki czemu ma pełno siniaków i guzów no ale cóz ;-) ... pozatym to łobuziak nie da chwili posiedziec bo to szafki otwiera, to w szafie porzadki robi, to gania psa ;P masakra !! :) no i coraz blizej do pierwszych urodzin !! :) ciagle namietnie myśle jak to bedzie wygladac :D tort, jedzonko, impreza, prezenty ... no wlasnie prezenty :| nei mam pojecia co kupic synkowi ;/ cos co by bawil sie teraz a nie rowerek a i tak wyjdzie na wiosne na niego ;/ eh ...

Etienne - to przedszkole jest w Białymstoku?

Estera - spokojnie, sama widzisz jak Oliś chętnie chce do przedszkola (łatwo mówić, a sama pewnie będę panikować)

Kasiula - do roczku jeszcze zostało trochę czasu. Rowerek to dobry pomysł :) my jeszcze nie myśleliśmy. Może saneczki?

Filonka - trochę jest przebojów z ząbkami. Ale nie jest najgorzej

Nasza Zu nie miała siniaków. Miała tylko jednego guza. U Zu nadal faza na trzy kroi i siad. Nauczyła się wchodzić sama i schodzić z kanapy. A taka mądralińska się robi! ze zlości szczypie.... Albo robi cacy jak coś się spodoba :) Ależ te dzieci szybko rosną...

Hej dziewuszki :-)

Co powiecie na spotkanie, np w poniedziałek albo w przyszły weekend? Stęskniłam się za Wami i z miłą chęcią poznałabym nowe mamy :-)
Miejsca do wyboru:
1. Planeta Urwisa
2. Fikoland
3. Klub dla dzieci na Lipowej (nie znam nazwy)
4. Czekam na inne propozycje ;-)

Co Wy na to? No i czy organizujemy to same czy przez Aktywne Mamy?

reklama
Do góry