reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Hej dziewczyny ja od siebie polecam wyjscie z maluszkiem na Pana Brzuchatka do teatru coprawda bilet drogi 16zł od osoby ale nasz mały był zachwycony a ma rok i 8 miescy
chetnie bym wyskoczyła na takie spotkanko jesli lista jest otwarta:) pozadrawiam :)

Hej :)
U nas po wizycie wszystko ok :)
Wyniki książkowe, serduszko pięknie bije, pan dr kazał się zastanowić nad L4 i zaprosił już na zajęcia ze szkoły rodzenia :)

hej dziewczyny niestety nie moge byc na jutrzejszym spotkanku wypadło mi pilnowanie garów u cioteczki bo bedą kartoszkę kopac a ja w swoim stanie to tylko pomóc moge w kuchni ... pozdrawiam i miłej zabawy zycze:)

reklama
my jutro do poradni zaburzen somatrycznych z tym małym przyrostem wagowym Pawełka wiec chyba nie bede miala jak bo nie wiem o której bedziemy wolni :| :| eh ...

etna ładny sklepik macie :) i chyba zmienilas kolor włosków co ? :) pozatym widzialam Cię raz na osiedlu masz młodego meza :p hehe

Do góry