reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witamy Etienne :-)
Dzisiaj bylismy w przedszkolu........zostawiłam małego na godzinkę..............przychodze po niego a on "ja nie chce d"o domku".Dzisiaj przed spaniem mówił, że on idzie jutro do przedszkolai skakał z radości..............zoabczymy hehehe

reklama
dzięki dziewczyny za powitanie :-)
e-stera to fajnie że synek chce chodzić do przedszkola :) mam nadzieję że tak zostanie nawet jak będziesz go zostawiać na dłużej, dla Ciebie to też pewnie duży stres, moja koleżanka właśnie przechodzi to samo, zapisała córkę do przedszkola w którym są kamery to cały czas siedzi i ogląda :-)

Hej :) witam sie i ja po urlopie :))
Estera no widzisz jak Oliś zadowolony :) bedzie dobrze :)

u nas Paweł juz puszcza sie i potrafi dłuższą chwile stac sam :) dzieki czemu ma pełno siniaków i guzów no ale cóz ;-) ... pozatym to łobuziak nie da chwili posiedziec bo to szafki otwiera, to w szafie porzadki robi, to gania psa ;P masakra !! :) no i coraz blizej do pierwszych urodzin !! :) ciagle namietnie myśle jak to bedzie wygladac :D tort, jedzonko, impreza, prezenty ... no wlasnie prezenty :| nei mam pojecia co kupic synkowi ;/ cos co by bawil sie teraz a nie rowerek a i tak wyjdzie na wiosne na niego ;/ eh ...

Etienne - to przedszkole jest w Białymstoku?

Estera - spokojnie, sama widzisz jak Oliś chętnie chce do przedszkola (łatwo mówić, a sama pewnie będę panikować)

Kasiula - do roczku jeszcze zostało trochę czasu. Rowerek to dobry pomysł :) my jeszcze nie myśleliśmy. Może saneczki?

Filonka - trochę jest przebojów z ząbkami. Ale nie jest najgorzej

Nasza Zu nie miała siniaków. Miała tylko jednego guza. U Zu nadal faza na trzy kroi i siad. Nauczyła się wchodzić sama i schodzić z kanapy. A taka mądralińska się robi! ze zlości szczypie.... Albo robi cacy jak coś się spodoba :) Ależ te dzieci szybko rosną...

Hej dziewuszki :-)

Co powiecie na spotkanie, np w poniedziałek albo w przyszły weekend? Stęskniłam się za Wami i z miłą chęcią poznałabym nowe mamy :-)
Miejsca do wyboru:
1. Planeta Urwisa
2. Fikoland
3. Klub dla dzieci na Lipowej (nie znam nazwy)
4. Czekam na inne propozycje ;-)

Co Wy na to? No i czy organizujemy to same czy przez Aktywne Mamy?

reklama
Do góry