reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Dziewczyny. Ja z prośbą...
Jeśli któraś z Was robiła w ciąży USG 3D, to gdzie?
Szukam lekarza który poświęci nam na spokojnie trochę czasu, wszystko pokaże i opowie. Oczywiście z nagraniem na płytkę..

Będę wdzięczna za pomoc. Chcę nas umówić na wizytę i zrobić mężowi niespodziankę..

Ola! Starania się powiodły! Gratuluję :-) <dawno Cię tu nie było>

Ja robiłam u Arciszewskich. Opowiedzieli, nagrali. Samo USG trwało około 20-30 minut.
Córeczka czy synek?

My jutro jedziemy na urlop na tydzień na wieś. Akurat nam się pogoda popsuła... Ale sie nie martwimy :-)

natalunia - ależ mnie miło zaskoczyłaś pamiętając o mnie :)

No właśnie zastanawiam się z tym USG między Arciszewskimi a Parkową, ale wiem, że dr Leśniewicz z Parkowej jest mało wylewny w słowach, wręcz trzeba go dopytywać, no i jest lekko gburowaty ( już mieliśmy ze sobą styczność przy mojej poprzedniej ciąży ).

Już jesteśmy po połówkowym USG ale mój mąż był w delegacji, a chciałabym pójść razem z nim by mógł naszą kruszynkę pooglądać i stwierdziłam, że na USG 3D będzie wszystko fajnie widać. I taką małą niespodziankę mu szykuję.

Niestety nadal nie wiem czy będzie dziewuszka czy facecik, bo mój wstydzioszek dupkę lekarzowi pokazywał podczas połówkowego. Najważniejsze, że dzieciątko całe i zdrowe :)

Czyli mówicie, że do Arciszewskich iść?

hej . oświadczam ze zyję. długo mnie tu nie było.... egz, sesja, obrona, wakacjowicze u nas w domu, potem ja na przymusowym urlopie u rodzicow bo reka w gipsie była. iedzyczasie brak czase neta z powodu tych burz i awarii.. ale juz jestem.
od dwóch dni nadrabiam kwietniówki... a dzis wpadłam tu sie przewitac.... tak wiec postaram sie juz byc na bierzaco... napewno mnie tu duzo mineło i nie jedno spotkanie....

Hej laski :-)
Ja juz zaczyma prace, jutro otwarcie:-).Ale bylo roboty jzu wczesniej............
Filonka rosnie malenki.....juz am 4 miesiace.szok
Spotkania zadnego nie bylo.........................
Olis juz przygotoany do przedszkola..w przyszlym tygodniu dni otwarte i 1 wrzesnia zaczynamy ..................ciekawe kto bedzie bardziej płakać?heee.......Olis na pewno nie :-)

reklama
Witam was:-)

czy moge sie przylaczyc do grona Białostoczanek:-)?

oczywiście witamy ciebie serdecznie:)

Hej laski :-)
Ja juz zaczyma prace, jutro otwarcie:-).Ale bylo roboty jzu wczesniej............
Filonka rosnie malenki.....juz am 4 miesiace.szok
Spotkania zadnego nie bylo.........................
Olis juz przygotoany do przedszkola..w przyszlym tygodniu dni otwarte i 1 wrzesnia zaczynamy ..................ciekawe kto bedzie bardziej płakać?heee.......Olis na pewno nie :-)

hej no nasze szkraby idą do przedszkola, hihi, czas leci jak szalony,

Mnie tez dawno nie było, staramy sie kożystać z wakacji ile wlezie, no ja mam jeszcze dluzzooo wolnego czasu hehe.
Dziewczyny miłych wakacji i wypocznijcie chociaz troszke na tych urlopach.

Do góry