reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Filonka, super! Ale tak ja piszą dziewczyny, może być różnie.

Estera, to dobrze, że Oliś zdrowy :-)

Moja Zuzia dzisiaj ma 37,5 i nie wiem skąd, bo nie kaszle, ani nic, tylko ta temperatura i marudzenie... Zmierzę jeszcze temperaturę za pół godziny i jak nie spadnie to będę z lekarzem kombinować jakoś...

reklama
Filonka, super! Ale tak ja piszą dziewczyny, może być różnie.

Estera, to dobrze, że Oliś zdrowy :-)

Moja Zuzia dzisiaj ma 37,5 i nie wiem skąd, bo nie kaszle, ani nic, tylko ta temperatura i marudzenie... Zmierzę jeszcze temperaturę za pół godziny i jak nie spadnie to będę z lekarzem kombinować jakoś...
moj tez mial tydzien temu goraczke ... wachało sie ooolo 38 najwiecej mialm 38.5 dalam Ibum syrop i w niedziele z rana jakby niby nic :) wiec to moze to samo :)

hej kobitki, patrze ze zima odchodzi a zostawia jakieś wstrętne wirusy. No my na szczęście całą zimę nie chorowaliśmy. wkoncu mamy wiosnę a mnie na BB nie bylo bo zaczełam przedświąteczne porządki, a mam ich baaaarrdzo dużo, okna muszę wszystkie pomyć.
I musze sie pochwalić ze jestem w ciąży, mój Krzyś będzie miał rodzeństwo jupiii, chciałam dla rodziny powiedziec na święta ale nie wytrzymałam heheh.

Milego Słonecznego Dnia!!

hej kobitki, patrze ze zima odchodzi a zostawia jakieś wstrętne wirusy. No my na szczęście całą zimę nie chorowaliśmy. wkoncu mamy wiosnę a mnie na BB nie bylo bo zaczełam przedświąteczne porządki, a mam ich baaaarrdzo dużo, okna muszę wszystkie pomyć.
I musze sie pochwalić ze jestem w ciąży, mój Krzyś będzie miał rodzeństwo jupiii, chciałam dla rodziny powiedziec na święta ale nie wytrzymałam heheh.

Milego Słonecznego Dnia!!

gratuluję :))) trzymam kciuki za maleństwo!!! to na kiedy termin???

Natalia- ojej, kurujcie się ile wlezie... tak to jest pogoda super się robi to i choróbska przychodzą :(
no i moja chyba zachorowała... ma katarek ale ciągle jej ten nosek czyszczę, tak żeby nic nie zalegało no ale dzisiaj w nocy zaczęła ciągnąć parwe uszko... to zapalenie ucha???tak sięobjawia? nie ma gorączki tylko zatkana troszeczkę jest i może bardziej marudna niż zawsze ale nic poza tym. A wasze dzieci miały już to świństwo? jak sięobjawia? a pewnie leczy antybiotykiem... poobserwuję ją trochę i sunę do lekarza....

hej kobitki musze sie pochwalić ze jestem w ciąży, mój Krzyś będzie miał rodzeństwo jupiii, chciałam dla rodziny powiedziec na święta ale nie wytrzymałam heheh. QUOTE]

gratulacje !!!!!!! :))

dużo zdróweczka dla Waszych maleństw ... to wszystko przez chwiejną pogodę, raz ciepło , raz zimniej i choroba gotowa :( a jeszcze jak ktoś do domu coś przyniesie to dzieciaczków się nie uchroni
miłego dzionka

reklama
Do góry