reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Filonka, super! Ale tak ja piszą dziewczyny, może być różnie.

Estera, to dobrze, że Oliś zdrowy :-)

Moja Zuzia dzisiaj ma 37,5 i nie wiem skąd, bo nie kaszle, ani nic, tylko ta temperatura i marudzenie... Zmierzę jeszcze temperaturę za pół godziny i jak nie spadnie to będę z lekarzem kombinować jakoś...

reklama
Filonka, super! Ale tak ja piszą dziewczyny, może być różnie.

Estera, to dobrze, że Oliś zdrowy :-)

Moja Zuzia dzisiaj ma 37,5 i nie wiem skąd, bo nie kaszle, ani nic, tylko ta temperatura i marudzenie... Zmierzę jeszcze temperaturę za pół godziny i jak nie spadnie to będę z lekarzem kombinować jakoś...
moj tez mial tydzien temu goraczke ... wachało sie ooolo 38 najwiecej mialm 38.5 dalam Ibum syrop i w niedziele z rana jakby niby nic :) wiec to moze to samo :)

hej kobitki, patrze ze zima odchodzi a zostawia jakieś wstrętne wirusy. No my na szczęście całą zimę nie chorowaliśmy. wkoncu mamy wiosnę a mnie na BB nie bylo bo zaczełam przedświąteczne porządki, a mam ich baaaarrdzo dużo, okna muszę wszystkie pomyć.
I musze sie pochwalić ze jestem w ciąży, mój Krzyś będzie miał rodzeństwo jupiii, chciałam dla rodziny powiedziec na święta ale nie wytrzymałam heheh.

Milego Słonecznego Dnia!!

hej kobitki, patrze ze zima odchodzi a zostawia jakieś wstrętne wirusy. No my na szczęście całą zimę nie chorowaliśmy. wkoncu mamy wiosnę a mnie na BB nie bylo bo zaczełam przedświąteczne porządki, a mam ich baaaarrdzo dużo, okna muszę wszystkie pomyć.
I musze sie pochwalić ze jestem w ciąży, mój Krzyś będzie miał rodzeństwo jupiii, chciałam dla rodziny powiedziec na święta ale nie wytrzymałam heheh.

Milego Słonecznego Dnia!!

gratuluję :))) trzymam kciuki za maleństwo!!! to na kiedy termin???

Natalia- ojej, kurujcie się ile wlezie... tak to jest pogoda super się robi to i choróbska przychodzą :(
no i moja chyba zachorowała... ma katarek ale ciągle jej ten nosek czyszczę, tak żeby nic nie zalegało no ale dzisiaj w nocy zaczęła ciągnąć parwe uszko... to zapalenie ucha???tak sięobjawia? nie ma gorączki tylko zatkana troszeczkę jest i może bardziej marudna niż zawsze ale nic poza tym. A wasze dzieci miały już to świństwo? jak sięobjawia? a pewnie leczy antybiotykiem... poobserwuję ją trochę i sunę do lekarza....

hej kobitki musze sie pochwalić ze jestem w ciąży, mój Krzyś będzie miał rodzeństwo jupiii, chciałam dla rodziny powiedziec na święta ale nie wytrzymałam heheh. QUOTE]

gratulacje !!!!!!! :))

dużo zdróweczka dla Waszych maleństw ... to wszystko przez chwiejną pogodę, raz ciepło , raz zimniej i choroba gotowa :( a jeszcze jak ktoś do domu coś przyniesie to dzieciaczków się nie uchroni
miłego dzionka

reklama
Do góry