reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

a ja się przyznam szczerze że ustąpię tylko kobiecie w ciąży (hihi do głowy by mi nie przysżło że można się wypychać żeby zakupy robić hehe) z małym dzieckiem no i jak ktoś stary ze ledwo wygląda resztę olewam a nawet o*******ę jak coś burczą bo wiecie co ja nawet w dniu porodu stałam ,a z Julą w te upały wisiałam na poręczy prawie bo wyrobic nie mogłam i nikt to samo z synkiem na rękach nikt więc wózkiem jeżdziłam bo na rękach trzymać i jeszcze poręczy się trzymać porażka jak tak ludzie do mnie to co ja sie będę dla kogoś męczyć a co ja jestem robot to że młoda to nie znazy że nie zmęczona nie kumam i mam ogólnie gdzieś;/
tak się zachowuje społeczeństwo to co ja się wychylać będę.
w ubiegłe lato mam grzecznego synka no i on wszystkim dzień dobry takie starej prukwie (która na bank w autobusie by awanturę zrobiła o miejsce!)powiedział ta nic jeszcze łepetyne odwróciła to mnie szlag trafił i sobie pomyślałam i do młodego mówię że babsko nie wychowane(przy niej) a potem od młodych wymaga i taka prawda .

reklama
Ja po ciąży, mimo, że czasami z małą jestem w sklepie, to ustępuję kobietom w ciąży, nawet nie muszą mnie prosić. A jakie są zdziwione.... Kultura niektórych ludzi jest naprawdę na poziomie - ustąpią i w ogóle, ale niektórzy - masakra... Zjadliwe to to i chamskie...

Natalunia ale to wystarczy popatrzeć kto pomaga wózek do autobusu wnieść ja zauważyłam że z reguły pewien rodzaj starszych panów i to koło 60 albo kobiety koło 40 reszta ślepa i głucha.

Witam :-)
Niestety najbardziej chamskie sa kobiety........az dziw, same maja dzieci albo beda mialy.
Jesli ktos mi pomaga z wozkiem lub ustepuje miejsca to sa zazwyczaj mezczyzni i to dziadki hihih...........dzisiaj jeden pomogl mi wozek przeniesc przez mega kaluze.......ok 70 sam ledwo szedl

Bylismy w Poradni Metabolicznej,...........moje dziecie wazy prawie 7900:-D:-D:-D-grubas:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:.nie jest zle,zawsze to do przodu

Ostatnia edycja:
a wiesz Jula mi nie chce przybierać na wadze ech dojdzie pewnie kolejna poradnia
a mi sie wydawało że tyle to ważył jakiś czas temu??

a no fakt widzisz ja że tak powiem nasz gramy liczę;/
ale ona właśnie tego nie chce w ogóle chyba mi się powoli z mleka wycofuje zupy może na okrągło ech zobaczymy idziemy na ważenie 5 marca na 8 miesięcy(na 6,5 było 6700 a wczoraj 6940 (fakt po pełnym pampku i 2h po jedzeniu ale mało)) a muszę pogadać czy na pepti może przejdziemy bo na laktozę nie ma alergii skoro karmiłam swoim i nic wychodzi że tylko na mleko.

dzień dobry
a my wczoraj byliśmy u pediatry, no i waży 6400 :)) no i nietolerancję laktozy ma jednak :(

a ja z tego wszytskiego spacerówkę X-landera kupiłam i kombinuję jak ją włożyć ,żeby dobrze było i żeby ją wozic... no ale pogoda zwariowała :)

reklama
Do góry