reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

a ja się przyznam szczerze że ustąpię tylko kobiecie w ciąży (hihi do głowy by mi nie przysżło że można się wypychać żeby zakupy robić hehe) z małym dzieckiem no i jak ktoś stary ze ledwo wygląda resztę olewam a nawet o*******ę jak coś burczą bo wiecie co ja nawet w dniu porodu stałam ,a z Julą w te upały wisiałam na poręczy prawie bo wyrobic nie mogłam i nikt to samo z synkiem na rękach nikt więc wózkiem jeżdziłam bo na rękach trzymać i jeszcze poręczy się trzymać porażka jak tak ludzie do mnie to co ja sie będę dla kogoś męczyć a co ja jestem robot to że młoda to nie znazy że nie zmęczona nie kumam i mam ogólnie gdzieś;/
tak się zachowuje społeczeństwo to co ja się wychylać będę.
w ubiegłe lato mam grzecznego synka no i on wszystkim dzień dobry takie starej prukwie (która na bank w autobusie by awanturę zrobiła o miejsce!)powiedział ta nic jeszcze łepetyne odwróciła to mnie szlag trafił i sobie pomyślałam i do młodego mówię że babsko nie wychowane(przy niej) a potem od młodych wymaga i taka prawda .

reklama
Ja po ciąży, mimo, że czasami z małą jestem w sklepie, to ustępuję kobietom w ciąży, nawet nie muszą mnie prosić. A jakie są zdziwione.... Kultura niektórych ludzi jest naprawdę na poziomie - ustąpią i w ogóle, ale niektórzy - masakra... Zjadliwe to to i chamskie...

Natalunia ale to wystarczy popatrzeć kto pomaga wózek do autobusu wnieść ja zauważyłam że z reguły pewien rodzaj starszych panów i to koło 60 albo kobiety koło 40 reszta ślepa i głucha.

Witam :-)
Niestety najbardziej chamskie sa kobiety........az dziw, same maja dzieci albo beda mialy.
Jesli ktos mi pomaga z wozkiem lub ustepuje miejsca to sa zazwyczaj mezczyzni i to dziadki hihih...........dzisiaj jeden pomogl mi wozek przeniesc przez mega kaluze.......ok 70 sam ledwo szedl

Bylismy w Poradni Metabolicznej,...........moje dziecie wazy prawie 7900:-D:-D:-D-grubas:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:.nie jest zle,zawsze to do przodu

Ostatnia edycja:
a wiesz Jula mi nie chce przybierać na wadze ech dojdzie pewnie kolejna poradnia
a mi sie wydawało że tyle to ważył jakiś czas temu??

a no fakt widzisz ja że tak powiem nasz gramy liczę;/
ale ona właśnie tego nie chce w ogóle chyba mi się powoli z mleka wycofuje zupy może na okrągło ech zobaczymy idziemy na ważenie 5 marca na 8 miesięcy(na 6,5 było 6700 a wczoraj 6940 (fakt po pełnym pampku i 2h po jedzeniu ale mało)) a muszę pogadać czy na pepti może przejdziemy bo na laktozę nie ma alergii skoro karmiłam swoim i nic wychodzi że tylko na mleko.

dzień dobry
a my wczoraj byliśmy u pediatry, no i waży 6400 :)) no i nietolerancję laktozy ma jednak :(

a ja z tego wszytskiego spacerówkę X-landera kupiłam i kombinuję jak ją włożyć ,żeby dobrze było i żeby ją wozic... no ale pogoda zwariowała :)

reklama
Do góry