aneczka2425
Fanka BB :)
a ja się przyznam szczerze że ustąpię tylko kobiecie w ciąży (hihi do głowy by mi nie przysżło że można się wypychać żeby zakupy robić hehe) z małym dzieckiem no i jak ktoś stary ze ledwo wygląda resztę olewam a nawet o*******ę jak coś burczą bo wiecie co ja nawet w dniu porodu stałam ,a z Julą w te upały wisiałam na poręczy prawie bo wyrobic nie mogłam i nikt to samo z synkiem na rękach nikt więc wózkiem jeżdziłam bo na rękach trzymać i jeszcze poręczy się trzymać porażka jak tak ludzie do mnie to co ja sie będę dla kogoś męczyć a co ja jestem robot to że młoda to nie znazy że nie zmęczona nie kumam i mam ogólnie gdzieś;/
tak się zachowuje społeczeństwo to co ja się wychylać będę.
w ubiegłe lato mam grzecznego synka no i on wszystkim dzień dobry takie starej prukwie (która na bank w autobusie by awanturę zrobiła o miejsce!)powiedział ta nic jeszcze łepetyne odwróciła to mnie szlag trafił i sobie pomyślałam i do młodego mówię że babsko nie wychowane(przy niej) a potem od młodych wymaga i taka prawda .
tak się zachowuje społeczeństwo to co ja się wychylać będę.
w ubiegłe lato mam grzecznego synka no i on wszystkim dzień dobry takie starej prukwie (która na bank w autobusie by awanturę zrobiła o miejsce!)powiedział ta nic jeszcze łepetyne odwróciła to mnie szlag trafił i sobie pomyślałam i do młodego mówię że babsko nie wychowane(przy niej) a potem od młodych wymaga i taka prawda .