reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Magdalenko piesek jest.
Wyrósł wielgachni i kudłati. Morda poważna...nikt do płota nie podejdzie.
Bo nie wiedzą, że to psisko z sercem na talerzu. No i nie szczeka...a wiadomo. Jak pies szczeka to nie gryzie..a jak nie szczeka??:-D:-D. I tym sposobem Dalka robi zła mine do dobrej gry i nie musimy bramki zamykać na noc:tak:

reklama
Żużaczku a jaka efektowna ta terapia:-) Bardzo mi sie podoba:tak:

MOje dziecko - Małgosia lat cztery - ostatnio przyniosło z zajęc plastycznych kota. :szok: Wykonany własnoręcznie! Punktem wyjścia była butelka, gazety i farby. Na butelce z gazety uformowany jest kot - oczywiście sporo kleju też zostało wykorzystane - który na koniec został pomalowany. No dobrze dzisiaj dorzucę wieczorem zdjęcie:sorry:

i coś w zimowej tonacji
DSC05613.JPG

Ty artystko jedna!`Specjalnie wklejasz, zeby zzolknąć z zawiści. ja bym wszystko chciala, co ty robis
Melduje, ze Jonatana ostrzyglam maszynką. Koniec niemowlęctwa!

Kalina Tomek ostrzygł Witka moim trymerem do bikini...:cool2:
a ja mam dla ciebie.....tylko jeszcze 3-4 warstwy lakieru brakuje. jak ci się nie spodoba to schowasz do szafki kuchennej i już.:cool:

Ha, schowam! Akurat. Będe się chelpić, tak jak taca. każde goście pytają, skąd mam. :-)
Co to jest trymer do bikini? Coś, co mozna uzyć zamiast gilette męża?

reklama
of kors, zamiast gilete. Tylko mozna sobie tym np. serduszka poczynić i insze fryzury....:ninja2:
Na Witkowni nie została ta mozliwosć wykorzystana
foto.php

Do góry