reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Boszszsz, jak mawia blogowa mi.Szok! Ale zacofana jestem! Musze zaraz męzowi zaprezentowac i w ramach uprawnienia zrobic mu serduszko na klacie!Albo gdzie indziej.
Czy Joasia w jednym kawałku?
Magdalenka, trzymaj się!Wszystko na twój brzuszek, i samochod, i firma, i dzieciaki...
Ale kobieta wszystko wytrzyma, no nie?

reklama
Potrzebuję inspiracji jesiennej jak kania dżdżu.
Goście miłe będą w sobotę...

1584182157_eaf4e4ff9c.jpg

Banalna dynia? Marcinki w koszu?

Nie chcę dożynek robić, ani haloween, chce delikatnie pokazać moim gościom, że jesień ... Myślałam o liściach na obrusie i głogu....jakiś wianek na drzwi...
Świece?

Ho ho ho ho! Mikolaj sie pospieszyl z pieknym p[rezentem! Musze se kupić Rosyjski samowar, tak sie nazywa pyszna herbata na Kilinskiego w Bialymstoku.I wsypie tam. Do tej puszki.
I bede pic.
Mam juz pomysl na ciasto sobotnie- robie czekoladowego marcinka i bomne czekoladowa, cos w stylu kopca kreta, na bazie bitej smietany.

reklama
itsagirl2mm0.gif

12311uw8.jpg

Zdrowia szczęścia, zdrowego maleństwa, niech drze gardełko pełną parą, będzie zadziorna, wesoła i nie da sobie w kaszkę dmuchać!

Do góry