reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Dzisiaj napisalam...króciutko....
Przyszłam z pracy wymęczona, po 7 godzinach lekcji i calodniowym dyżuzre....ufff....teraz czytam, odpoczywam, herbate piję. Mam pare obserwacji malucha i średniaka, ale cóż....czas jest zjawiskiem relatywnie niekomaptybilnym z potrzebami człowieka. :-)
Minia, wiosnę czujesz? baziulki u mnie na iwie rosną!dostałam hiacynta niebiesiego w doniczce i zachwycam się.
Sypialnię pzremalowuje pod wielkanoc...i menu juz szykuje...u nas tradycyjnie goście zjezdżają na święta na wsi, nasze warszawiaki zaprzyjaźnione.
Ach ta wiosna! O thou with dewy locks, who lookest down
Thro' the clear windows of the morning, turn
Thine angel eyes upon our western isle,
Which in full choir hails thy approach, O Spring!
jak u Blake'a-

reklama
Dla mnie wiosna jest wtedy, kiedy mogę siedzieć przed kompem przy otwartym oknie i nie marznę :-D
Właśnie słyszałam wrzeszczące gąsiory heheheh. Tylko słyszałam, bo z naszego blokowoparterowego okna g.. widać :-(

Minia, u nas tez gęgulce lecą, a i bociek podobno, dzieci mi w szkole powiedziały.
jakos sił mi brak, to po kuracji dwoma antybiotykami, 14 dób....ufff...

hej witam was :)
wstawiam troszkę zdjęć mojej Zuzki i znikam :)
IMG_2169_resize.jpg

IMG_1991_resize.jpg

IMG_1818_resize.jpg

zz1_resize.jpg

Mrrr Żużaczku, ale fajoskie!
Joasiu, ale żuzka już duża pannica.
A to mój dwuroczniak i maluch:

Załączniki

• DSCN05950023.JPG
    DSCN05950023.JPG
    122,8 KB · Wyświetleń: 68
  • DSCN06020029.JPG
    DSCN06020029.JPG
    89,6 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCN06060033.JPG
    DSCN06060033.JPG
    147,9 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCN06270052.JPG
    DSCN06270052.JPG
    124,4 KB · Wyświetleń: 46
I nasze nowe meble w salonie: (wczoraj przywiezione:-D), jeszcze bez uchwytów

Załączniki

• DSCN06190046.JPG
    DSCN06190046.JPG
    94,2 KB · Wyświetleń: 73
  • DSCN06200047.JPG
    DSCN06200047.JPG
    97 KB · Wyświetleń: 49
Mania meble piękne :-) Chłopcy niezmiennie przystojni :-) Wszyscy trzej :-p
Joasiah Zuzia laska, na zywo zresztą też :-)

!!! Sto lat dla dwulatka !!!

27bsv1.jpg

Gratki dla solenizanta!!!! Samych radosnych dni!!! I zdrówka i prezentów moc!
Joasiah napisałam Ci PW:happy2: Zuzka w kąpieli zjawiskowa :-D:-D:-D Jak te dzieciaki rooosnąąąą!!!! Pamiętam Jak Joasia Magdę przez brzuch głaskała a tu...
Kalinko, podziwiam Cię nieustannie, Twoje zorganizowanie, zapał do pracy i jakim cudem masz czas czytać? Pisac? i robić milion innych rzeczy? Oj, ty chyba sie sklonowałaś, kochana!
Gosik, Zośka cudna i taka "dorosła"
Miniowa Marta, kuma wszystko, co sie jej powie, włosy prawie do pasa! Gada jak stara i fajnie się bawi z innym dzieckiem/ heh, czytaj z moim rodzonym/;-)

Załączniki

• jem marchewkę.JPG
    jem marchewkę.JPG
    59,5 KB · Wyświetleń: 41
  • M mina1.JPG
    M mina1.JPG
    39,2 KB · Wyświetleń: 35
  • Obraz 022.JPG
    Obraz 022.JPG
    29,5 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Aneta, jak nakłoniłaś swoje dziecię, żeby nosiło kucyki? Zosia zdziera z pasją każdą nawet najmniejszą spineczkę:cool2: Jeszcze potem leci do lustra i przeczesuje ręką włosy, żeby sprawdzić czy na pewno nic jej we włosach nie zostało:szok:
Może się wybierzemy na jakis spacer? Zosia średnio bawi się z innymi dziećmi (zabiera zabawki itd:baffled:), powinna, się spotykać jak najczęściej, żeby się trochę socjalizować.
Mania, ale masz fajnych chłopaków:happy2:

Do góry