reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Zosia nazywa głównie zwierzątka i to naśladując odgłosy. Poza tym mama, tata, kaka-jedzenie, psi- picie, ba- bajka, dzieci- dzieci , kh- chrupki, albo książeczka, albo kwiatek, pf- piłka, a jak chce iść na spacer, albo skądś wyjść- brum, brum :happy2: I to w zasadzie cały jej repertuar. Jakoś specjalnie go nie poszerza.
Pojechała dziś z tatusiem na weekend do Kętrzyna, do babci. Albo będę czytać książki i wylegiwać się w wannie jak planowałam, albo jutro zmięknie mi rura i wsiądę w pociąg i do nich pojadę.:-D Na co stawiacie?

reklama
O, widzę, że Was temat zainteresował:-D:blink: Dzisiaj to ja jeszcze do pracy idę. Więc opcja Mini odpada. Urządziłam sobie drzemkę poobiednią (2 godziny), czytelnictwo też było. Rozpusta! I na koncert idę wypoczęta i świeża. Szczęście niepojęte:-) Jeszcze szybki salon piękności, bez uwieszonej na nogawce jęczącej Zosi i fru! Alę będę dzisiaj grać!:-) A potem małe piwko. Kto idzie?:-D

Hej, witaj Ona! Czy masz na myśli spodnie ciążowe? Niedrogie to chyba tylko na ciuchach, albo na allegro.
Jednak zostaję w domu:-D Zosia świetnie się bawi, w nocy mnie nie szukała, nie zbudziła się nawet. Dotarłabym tam dopiero po 16-tej. Bez sensu.
Tak więc w nocy nikt po mnie nie skakał, rano nikt mnie nie zbudził, spałam ile chciałam, potem kawka i z tą kawką i z książką spowrotem do łóżka, potem godzina w wannie.
Planuję jeszcze trochę odgruzować i odskrobać mieszkanie, prasowanie, zakupy, sklep ogrodniczy odwiedzę może, może jakieś ciuchy, będę grać na skrzypcach, czytać książkę, może nawet wyżywać sie plastycznie, może coś upiekę, np. roladę z kurczaka, albo schab ze śliwką na kanapki, albo pasztet i normalnie sama nie wiem co jeszcze, tak będzie fajnie:tak:
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gosik ale masz fajne plany,szczerze zazdroszczę,zrób sobie Dzien Kobiet.:-)

WSZYSTKIM KOBIETKOM ZYCZE MIŁEGO DNIA

reklama
Do góry