reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Joasiu, wydaje mi się, ze malutka do męża twojego jest podobna, czyż nie?
Maniu, meble solidne, ho ho! A jakie będa uchwyty? To jest woskowane czy lakierowane?
A dla synka twojego najlepsze życzenia, niech rosnie na pociechę, taki zdrowiutki, różowy, pulchny, jak ty to robisz? geny macie niesamoite, bo i ten drugi taki sam tłuścioszek!
Mój chudeus to cien przy twoim.
Anetko, jakos tak samo wychodzi. :-)
Wiosna mnie napędza.
Byłam dzisiaj u denystki, brrr

reklama
Kalina nie wiem do kogo ona podoba jedno to ma po mnie na pewno :D:D no i chyba charrrrrakterna się robi bo drze się jak cos nie po jej myśli hehe
Aneta odpisałam ci na pw
szkoda ze Gosik nie mieszkasz bliżej mnie albo ja ciebie bo byśmy sobie pospacerowały zreszta z Minią tez
ale ja daleko buuu
Mania fajne te twoje dzieciaczki może się jakoś spotkamy :)

Dziękujemy wszystkim Ciociom za życzenia!:tak:
Kalinko, meble są woskowane, chcemy uchwyty ala miedziane,przecierane, ale nigdzie nie możemy trafić na takie, by nam się podobały, ot co.
Co do moich tłuścioszków, to Mikołąj zawsze był okrągły, teraz troszkę się wyciągnął, bo więcej biega. Je normalnie, rano kanapkę lub parówkę, po południu zupa, po spaniu coś na drugie i wieczorem mleko,a w między czasie jakiś owoc lub serek homogenizowany czy jogurt. Jeżeli chodzi o Olka, ten to w brata się nie wdał. Wygląda jak wygląda, ale z jedzeniem krucho. Szlacheckie ma podniebienie (ciekawe po kim;-)?????), zupki jada tylko pół słoiczka i to tylko 2 ulubione rodzaje, pozostałych nawet nie podsuwaj bo poleci w górę (nawet nie oriętuje się kiedy:baffled:wszystko ląduje na mnie:szok:). O deserkach zapomnij, krzywi się na sam widok, kaszę wypluwa. Zostaje mleko i to nie w takich ilościach w jakich powinno dziecko w tym wieku pochłaniać. Ale nie martwię się, bo jak widać było na załączonym obrazku, ciałka mu nie brakuje.:-D

Spotkajmy się, czemu nie. M. zabiera jutro Mikołaja do Bielska, a ja zostaje do sobotniego południa z Olkiem, ktoś ma ochotę wpaść??? Albo małe spotkanko na spacerze? Czekam na propozycje!

Witajcie!
NIe odzywam sie, bo internet nie chce działać jak trezba:baffled:
Dzieci macie cudne! Aż sie rozczuliłam:sorry2::cool2:
Ja też mam chyba cudną córunie, ale chociaz cztery dni już po terminie nie chce sie pokazać.:confused: Tak więc mam dodatkowe atrakcje - biegam codziennie na KTG.
MOja mama ma teorię, że urodzę jak na tym KTG skonczę sweterek dla Małgosi - zostały mi już tylko dwa rękawy....:-)
POzdrawiam ciepłej wiosny bez choróbsk Wam wszystkim zyczę!

ooooooooooooo, Żużaczku, współczucie dla Boguchy. Zyczymy zdrówka!
nie wim co sie dzieje z moimi suwaczkami:baffled::confused::confused::confused:
przepraszam za pismo, alle trzymam Olucha na rekach, strasznie marudzi, wyłażą mu kolejne zeby:-D.
I zostalismy sami, M. zabral Mikolaja do tesciowej
ale mnie dzis wnerwila, chyba nie spodobaly jej sie meble, bo powiedziala, ze komoda wyglada jak skrzynia na zboże i spytala czy to ja wybieralam, zdziwila sie jak jej powiedziałam: "nie to twoj synus":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. wredna baba:angry:
Magdalenko, trzymamy kciuki! Dawaj znac co i jak, super, ze dobrze sie czujesz!

Żużaczku to biedny Twój Boguś i życzę dużo zdrówka.

A ja mam WIELKĄ prośbę do Was napiszcie co można dawać na śniadanie i kolację dwulatkowi chodzi o moją Wiktorię dodam że ma uczulenie na mleko i jajka ona już nie może patrzec na kaszkę i normalnie ją muszę czyms zajmowac jak je. Z obiadkami nie mam problemu bo zupa czy drugie je bez problemu bo zawsze ma coś innego ale jesli chodzi o resztę to nie wiem co jej dawac .:-:)-(

reklama
Mania ja bym teściowej powiedziała, że to skrzynia nie na zboże tylko na zwłoki :-p
Krysia moje dziecię też jest uczulone na mleko, co nie przeszkadza jej zjeść czasami parówkę, kanapkę z wędliną lub dżemem, czy jajecznicę :-) Żyje i ma się świetnie :tak:

Do góry