reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Dziewuszki potrzebuję namiary na bardzo dobrego psychologa dziecięcego albo neurologa. Patryk ma podejrzenie autyzmu. Już nie wiem co robić jeszcze do dzisiaj myślałam że niedosłyszy ale dzisiaj miał badany słuch i ten jest ok. Boże siedzę i ryczę:(

reklama
Agak nie mam niestety namiarów ale cos mi sie nie chce wierzyc w ta diagnozę. Kto ja postawił? na podstawie jakich badań? Witek też czasem "nie słyszy" co do niego mówimy i uparcie nie reaguje na polecenia. Ale to nie robi go dzieckiem autystycznym

A ja dzisiaj spędziłam cały piekny dzień w Sokólce u teściow i i było mi to potrzebne jak dobrze znowu w domu.:-):-)
Agak spokojnie nie denerwuj sie u mojej Wiktorii podejrzewali wodoglowie i inne wady i nic sie nie sprawdzilo. Najzdrowsze podejscie do podejrzewanych chorob to chyba tutaj ma Zuzaczek . Ja tez sie strasznie martwilam a dziewczynka zdrowa i madra. Będzie dobrze :tak::tak:

Agak, ja się podpisuję obiema rękami pod Zuzaczkowym postem. Jaki autyzm? Mam w szkole autystyczne dziecko, to jest spokój, wyobcowanie, zycie w innym swiecie, gwałtowne reakcje, inny swiat. Z tego co piszesz Patryk jest ruchliwy, moze nawet bardzo ruchliwy, a co do gadania, niektorzy zaczynają w swoim tempie, walkujemy to w kółko. Pewnie, możesz go zbadać, sama wiem, co to znaczy dobra diagnoza, ale dobra- od dobrego lekarza, specjalisty, z doswiadczeniem, nie rzucone mimochodem, bo ja tak myslę. U Jonatana onkologie podejrzewali, a to uszy były....Nie becz i pomysl, co zrobić. Ty panikara trochę jestes, nerwy ci siadają, kochana. Nie znam dobrego psychologa, nie znam żadnego, ale może poszukaj na stronach dziecięcych, popatrz na złote listy lekarzy. Sporo tego w internecie. Będzie dobrze, kotku.

Żuzaczku...napisz mi jak wyobrażasz sobie dziewczynę Eidana? Jakiej by potrzebował, co? Filip mi mowi, że twardziele lubią miękkie dziewczyny. No nie może być za miękka...ma być dzielna . Ja taką mam na oku i może podeślę mu...co ty na to?

Kalina nie wiem jakby Ci to powiedziec...ale jestem PEWNA, że tylko ja bym pasowała.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
12069.jpg
.........

Ho ho! A jak! Tak myslałam, że coś takiego mi napiszesz
Filip zrobil ci 15 sztuk takiego czegoś na obrazki, rozne rozmiary.

Ty mnie tu obrazkami oczu nie zamydlaj:-D:-D. Wiem, że zrobił bo dzwonił.

Tomek choruje ulgowo. Kurcze.. zawsze mnie musi najbardziej choroba strząchnąć:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
teraz popracuje troche nad strona internetowa szkoly, a jak uspie malucha, zaczne nowy rozdzialek. Drużyna wyrusza!

Do góry