reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Agak ja też nie wierzę w ten autyzm Patryka ... Ktoś Ci jakąś durnotę zasugerował, a Ty się tego uczepiłaś nie wiem dlaczego ... Zadzwoń. popytaj. I zapadnij do mnie, mieszkam po drugiej stronie ulicy :)
.
Krajowe Towarzystwo Autyzmu - Oddział w Białymstoku
ul. Pułaskiego 96
15-338 Białystok.
tel. (0-85) 745 37 44.
"mimo, że nie mamy pracowników kontaktować się można pon. - pt. ( pod w/w adresem ) w godz. 8.00 - 14.00"

Aha, w niedzielę widziałyśmy na własne oczęta wieeelki klucz dzikich gęsi :-)
Wiosna kobitki, wiosna !!
Nie chorować - spacerować - wiosny szukać :-D
Gosik Zośka niezmiennie powala na kolana :)
krysia - to za dwa miechy imprezka :-D:-D:-D

Imprezka może i będzie ale nie planuje niczego ja juz tak mam jak cos zaplanuje to potem klapa więc na razie cisza a potem zobaczymy:-):-)

Wstałam rano, bez kataru, co za szczęście. Za oknem słońce, na wierzbie pod kuchnią są bazie, a robotnicy kryją nam garaż. Korzystam z dobrodziejstw bycia w domu zamiast w pracy i leniu****ę...układam z małym puzzle, poiję kawwę, czytam, piszę...ach, ach....Dzięki Bogu za zwolnienie. Przez pierwsze dni było okropnie, ale już nic nie boli, kaszlę mniej, gorączki i kataru brak, normalnie cud! I jeszcze kilka dni w domu...Co tam. Nie my sle o dziesiątkach rzeczy do nadrobienia, pomyślę potem, jak Scarlett OHara ha ha.
Minia, witaj kochana złośliwa Pippilangstrum. Odzywaj się częściej, przydadzą nam się twoje złośliwostki ha ha. Małe Mi sa przydatne do absurdów świata.
Gosik, co gracie w filharmonii?
Żużaczku, co będzie na obrazkach?
Poranne słońce dla wszystkich chorych!

Kalina mogę sobie wydrukować twoje rozdzialiki? Lubie czytać na papierze
A właśnie oglądała któraś z was film Złoty Kompas? fajny filmik i są też książki i muszę kupić i poczytać koniecznie :)
a co u nas a dobrze Zuzka rośnie, zaczyna gwędolić, siedzieć chce a nie leżeć i to najlepiej noszona po mieszkaniu żeby sobie poogladać :)

reklama
Kalina jedna już jest prawie gotowa - tylko lakierowanie i dośrubowanie haczyków - a powstał na niej wieszak kuchenny z pticami kuricami. i recznie malowana kratka. Taki siejsko-wiejsko-anielski:tak::tak:
czekam graficzne na strony obiecane:cool2:

Do góry