Agak29
Fanka BB :)
Patryk ma 2 lata i 3 miesiące. Gada cały czas po swojemu. Nie mówi mama tata baba. za to liczy (wg mnie bez zrozumienia) mówi papa, siusiu umie miałczeć jak widzi kota i zaczął chyba udawa krowę bo coś muczy aha no i umie powiedziec kukuryku widząc koguta. Na nocnik zrobi jak się go w porę wysadzi. I dzisiaj pierwszy raz od roku powiedział mamamamama nie wiem czy chodziło mu o mnie ake powiedział jak trzymałam go na rękach. No właśnie Żużaczku porównuję go do Izy która w tym wieku robiła na nocnik, mówia zrozumiale ale nie pełnymi zdaniami i była także szalona ale nie aż tak jak Patryk. Wczoraj wybrałam się z nim do pediatry żeby powiedziała czy z nim wszystko ok a ta powiedziała że to normalny dwulatek który jeszcze nie mówi. Dała nam w razie czego skierowanie do laryngologa żeby sprawdzic czy słyszy ale ja wiem że słyszy tylko słuchać nie chce.
Aha i martwiło mnie to że Patryk bardzo dużo chodzi i biega na palcach ale powiedziała lekarka że jeżeli wogóle może chodzić normalnie to żeby się nie przejmować bo to tak gdzies do 3 roku życia może być. Patryk w niektórych żadkich momentach chodzi normalnie na całych stopach.
Żużaczku artystka z Ciebie. Ty sama dochodzisz do takiej wprawy czy kursy kończysz?
Pozdrawiam Was Dziewuszki gorąco.
Aga
Aha i martwiło mnie to że Patryk bardzo dużo chodzi i biega na palcach ale powiedziała lekarka że jeżeli wogóle może chodzić normalnie to żeby się nie przejmować bo to tak gdzies do 3 roku życia może być. Patryk w niektórych żadkich momentach chodzi normalnie na całych stopach.
Żużaczku artystka z Ciebie. Ty sama dochodzisz do takiej wprawy czy kursy kończysz?
Pozdrawiam Was Dziewuszki gorąco.
Aga