reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witek bryka jak młode źrebię:-D

Kalinko sto lat!!
Miała być lalka, ale nie znalazłam żadnej ciekawej. No to masz w prezencie twórczośc radosna Żużaczka:

DSC06328.JPG

DSC06327.JPG

DSC06326.JPG

DSC06319.JPG

DSC06320.JPG

DSC06321.JPG

reklama
Łukaszu von Garcia temat żłobkowy jest u mnie na tapecie.Dostanie sie do żłobka co nie jest dla nikogo tajemnica graniczy z cudem a mamy wyz demograficzny...
Prywatne żłobki fajna sprawa ale z tego co sie orientowałam jeszcze niedawno osoba fizyczna czy tez stowarzyszenie fundacja nie może takowego założyć.Nie Ty jeden o tym pomyślałeś.Wszystko podlega pod ministerstwo zdrowia.Chyba,że się zmieni,wtedy wchodze w spółke;-)

Hmm to nie wiem jakie dane masz . To nei wiem jak działają prywatne żłobki w Warszawie :szok:

Musimy o tym szerzej porozmawiać

Na szczescie usg pokazalo ze wszystko jest prawidlowe i typowe dla wieku a lekarz mowi ze ciemiaczka u niektorych dzieci moga bardzo dlugo zarastac a nawet pozostaja nie zarosniete o tym nie wiedzialam i jest to sprawa genetyczna ze pewnie ktos w rodzinie tez tak mial. Moja corcia zaczela pozno chodzic bo w wieku 1 rok i 4 m-ce wiec moze i to ciemiaczko bedzie dlugo zarastac.
Zuzaczku dobrze ze Twoj Witus w dobrej formie
Maniu lekarzem nie jestem ale jak moja corcia miala katar to do noska Euphorbium compositum to homeopatyczny lek wiec bezpieczny i nasivin dla niemowlat zawsze to lepiej oddycha o i masc majerankowa pod nosek ale to pewnie wiesz a do gardelka moze Tantum Verde .
Dzieki dziewczyny ze o mnie pamietacie. Dobrej nocki zycze

Krysiu a widzisz. Mówiłam, ze dziecko nie musi sie rozwijac tak jak mu "mądre" książki każą. Wielkie uściski dla was!!

Dobrze dziewczyny że u was już wszystko z górki.
My cały czas się jeszcze wspinamy. Julitka już 4 dobę bierze antybiotyk i dalej mówi że ją boli ucho, ma taki brzydki katar i ze 3 razy dziennie dostaje gorączki. Przed podaniem antybiotyku zrobiliśmy posiew i narazie jest ok, nic nie rośnie. Jutro pewnie pojedziemy do szpitala zbadać jej krew.

Czy znacie taką maść TRIDERM ? Bo słyszałam że ona pomaga na zapalenie ucha...

shomna masci nie znam. jak Bogucha był przed operacja migdałów to srednio raz na 2 miesiące miał zapalenie ucha. najlepiej i najszybciej leczyłam go kroplami homeopatycznymi (do ucha) ale nie pamiętam jak się nazywały :zawstydzona/y:

nie znam takiej maści, przykro mi:-(.
Krysiu, wszystkie Ci mówiłyśmy, że będzie ok.:tak:
Własnie wrocilismy od lekarza. mikołajowi przechodzi, a Olus dostał Mucosolvan do inhalacji i jak nie będzie przechodziło mam podać antybiotyk Zinnat.
Dziś przerwa w spaniu od 0.00 do 4.00. Po mału wymiękam,kręgosłup wysiada po noszeniu olka przez pół nocy. Wczoraj było mi baaaardzo zimno, nawet przytulanie sie do M nie pomagało, musiałam się ubrac w kilka warstw, dopiero wtedy zasnelam.

reklama
Do góry