reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
hej dziewczyny czy orientujecie sie czy są w Białymstoku jakieś zajęcia dla dwulatków? np rytmika albo coś w tym stylu, w przystępnej cenie:) mój synek ma 2lata i 3miesiace i widzę ze nudzi mu sie w domu, ciągnie go do dzieci,ale a naszym osiedlu za wiele ich nie ma:(

dzieki:) to moze byc cokolwiek:) jakies zajecia, wiem ze dwulatki to ciezko do czegos takiego zachecic ale zawsze cos:)

Hej. Śnieg pada.
Jak u Andersena.
Jakos mało ostatnio piszecie...i lakonicznie. Codzienność , no nie? Jakos ją zagadać trzeba, upiększyć. Mnie praca zajmuje, ale mam tyle pomysłów jeszcze...szukam sobie teraz zdalnej pracy przez internet dla ilustratora do Siedmiorogu pisze ....może mi sie uda. :-) A jak nie, nie szkodzi. Moge tez pisać. Znalazłam kilka ofert na długie noce zimowe. :-)
Szkoła , dom, a ja lubie wyzwania. Dzisiaj serio z mężem pogadałam, że mam ochotę doktorat zacząc robić, hi hi. Coś z kreatywności Zuzaczka na mnie przeszło.
Joasiu, sliczny twoj różowy pąpus, ciesz się nim, to taki miły czas...
jejku...tak się cieszę na święta....nawet skromniutkie, ale duchem bogate! Ale będzie unas pachniało, smiało sie, piekło! Może super prezentów nie będzie, ale takie od serca będa.
No co tam, naopiszcie. Jakoś nie możecie się na odwietki dogadać...?

Kalina jakoś mi łza sie w oku kręci. W tym roku mimo nadludzkich wysiłków będe skazana na dzielenie sie opłatkiem wśród komercji i plastiku. Ale u nas w domu...prawdziwy świerk, pachnący (nie jakies tam syberyjskie podróbki w ogóle do choinki nie podobne)....własnorecznie wykonane bombki (przynajmniej część)..pierniki....Prezenty też robię sama. no , wyjatkiem sa te dla dzieci:zawstydzona/y:

Ale nie lubię Świąt. Smutno mi już nawet teraz.

Jedynie czego nie lubię w święta, to ciąganie się po teściowej, bo zawsze musimy zajechać na Wigilię do niej a potem do moich rodziców. Nie lubię siedziec u teściowej:-(. Zawsze mnie czymś wyprowadzi z równowagi:wściekła/y:.

a ja wam wkleje troszke kartek swiatecznych :)
IMG_0844_resize.jpg

IMG_0849_resize.jpg

IMG_0846_resize.jpg

IMG_0852_resize.jpg

IMG_0840_resize.jpg

reklama
Asiu
naprawde fajne!!!!!

Minia chetnie!! lubię sie zaszywac w dobrym towarzystwie:-D. Może w końcu wpadniecie do mnie? Np. w tą sobotę?? Wieksze grono tez mile widziane. Witek juz bedzie zdrowy:tak::tak:

Do góry