reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

No to Żużak wiesz doskonale co mam na myśli :-(
U nas przeważnie kończy się tak, że jedziemy do teściów do pełnego ludzi ciasnego mieszkania, wrzasków itp., a potem jak z łaski, jak mam wszystkiego dość, idziemy do moich rodziców, którzy czasem do 21-szej czekają specjalnie na nas :-(
Kuźwa ryczeć mi się chce ....

reklama
Od wielu lat nie było Wigilii w której nie płakałam. I to bynajmniej nie ze wzruszenia a ze złości i bezsilności.
najgorzej, że pamiętam kiedys dawno... dawno najdawniej. Wigilie w mojej rodzinie które wcale tak nie wygladały. Ale teraz to jak wspomnienie z innego życia. Innego świata.
I zady w fotelach przed telewizorem to wcale nie najgorsza sprawa...:-(. Wolę niech sie odeczepią odemnie i ogladaja po raz setny "Kewin sam w domu". no własnie. konkurs - która stacja puści w tym roku ten koszmar??

Jestem w szczęśliwej opozycji więc- dla mnie Święta są zawsze dobre, i we wspomnieniach i teraz. Poniewaz mieszkamy w tej samej miejscowosci z rodzicami, nie ma problemu. A tesciowie mieszkaja z nami....i znowu nie ma problemu.:-)
Nie oglądałam nigdy tego Kevina , co za licho?
Niebacznie pokazałam maluchowi, jak dziurkowac kartki dziurkaczem i teraz mam biede. Wszystko dziurkuje! Schowalam mu dziurkacz, to ryczy.Impas.
Średniak ma jutro konkurs recytatorski i zawody sportowe, jakos sie zbieglo. Hmmm...Jak go ubrac? najpierw w dres, potem w biala koszulę? od razu w koszulę? Nie ma czasu na przebieranie w srodku dnia, pracuję.
Qubas, ale twoj kot jest tłusty! Ho ho! Dobrze wypasiony na naszych myszach.
Pozdrawiam smutniaczki, w sobote Zuzaczku jednak nie moge wpasc...ale moge w niedziele, bedziemy wraca z Bialegostoku tak okolo 14-15. Napisz, czy bedziecie w domu? jeszcze sie dogadamy, musze skonsultowac z mężem najmilejszym.

W sobote nie moge, bo tesciowa idzie na pokaz garnkow zeptera czy czegos tam, ja pilnuje domu i dzieci. A mężus pracuje. :-)

A u mnie praca,praca,praca,praca.praca. Znowu 2 tygodnie beż żadnego dnia wolnego, bez zadnego popołudnia nawet. Wcześniej 3 tygodnie bez dnia wolnego:dry:
Jak tu żyć :confused: Czekam na święta jak na zbawienie, wszystko jedno gdzie:-) W tym roku jedziemy do Kętrzyna i myślę, że bedzie miło.
Piekę właśnie pasztet. Co mi z tego wyjdzie? Nigdy nie robiłam:sorry2:
Pozdrawiam Was i nosy do góry!!!:tak::-D

Miniu, skąd to znam? U nas też odwieczna walka, gdzie na Wigilię i dlaczego tam a nie tu:-p. U nas jest tego typu problem, ze mój brat też ma Druga Wigilię u teściów i musimy się wszyscy dopasować do siebie. CZego moja teściowa nie rozumie:-(, ona jest sama, szwagierka tylko z synem i do tego mieszkają razem. I zawsze jest problem!
Gosik, słyszałam coś o Waszych próbach, że teraz naginacie nie 8 a 12 godz.? No to Nałęcz szaleje!:szok:

Żużaczku, niestety ja też nie moge jutro, bo w niedzielę moi rodzice zabierają nas do siebie. Na tyle na ile zdąrzyłam poznać pewne osoby z Twojej rodzinki, mogę sobie tylko wyobrazić Wigilię:baffled:. Głowa do góry!

A to moje szkraby:

Załączniki

• DSCN01090006.JPG
    DSCN01090006.JPG
    91,3 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCN01150010.JPG
    DSCN01150010.JPG
    133,6 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCN01280014.JPG
    DSCN01280014.JPG
    158,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN01300015.JPG