reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
No to bez cukru, daj wiecej mąki i smaż.
Shoomna, jak tam urodzinki minęły?
wszystkiego najlepszego, dziewczyno, duża rosnij, i taka piekna i mądra i weselej nam! Wielki tort od bialostoczanek. a co, jak szalec to szaleć!
299802008a5fb2c9029mj7.jpg

shomna wpraszam się na tort.... z eleganckimi ciasteczkami....
Corset_Cookies.jpg

a tak wogóle to zastanawiam się nad ubieganiem się o dofinansowanie w ramach funduszu unijnego i otworzenie własnej galerii internetowej z decoupage. Na razie nie wiem o tym nic zupełnie :baffled:

hej!
Pewnie jak zwykle w sobotę nikogo nie będzie. :-)
kto lubi sobote, ręka w górę!
zaraz wychodze do sklepu, u nas szron na trawie, zero stopni. Kot wpadł do domu najezony jak jeżozwierz, chlepcze mleko. Zmarzł na porannym spacerze. Mąz rozpalił już w kominku.
Kawa wypita w nowych filiżankach w orchidee.
Dzieciaki oglądaja Miłosiernego samarytanina, starsz spi.
Sobota, sobota.
Mam dzisiaj plan: upiec ciasto, zrobic deserek do obiadu, zrobić scrapbooki.
Dzien przed nami, do boju dziewczyny! zarażam was energią!

Ciacho wyszło, smaczne:tak:. Domek posprzatany, obiadek się gotuje a ja zaległam w pracowni. Tomekk z Bogucha sadza lawendowe róże przed domem i przycinają maliny.

Dziękuję za życzenia i za te wytworne słodkości. Takie cuda że aż szkoda zjadać. Od samego patrzenia czuję się najedzona...

Ćwierć wieku...
Urodziny minęły tak, jakby ich wcale nie było. Życzenia od tych co pamiętali, prezent od Grzesia i już...
...
I teraz też już.
Idę robić naleśniki bo dziecko się domaga...

To mój ulubiony moment w ciągu dnia,no może oprócz tego kiedy to udaje sie na zasłużony odpoczynek.Piję kawkę z najładniejszej filiżanki,jaką mam,najedzony brzuszek mam;dziś była rybka na obiad.A moje chłopaki ten mały i ten duzy smacznie sobie śpią.
A ja w te pędy odpalam babybooma i czytam i piszę czasem też.I tym sie chciałam z Wami podzielić.
Miłego niedzielnego popołudnia:-):-):-)

reklama
Nie daję już rady, znów noc przeryczana. mój M. się popisał i przy okazji przestraszył dzieci. Ach... a miało być tak pięknie...

Do góry