reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Kalina słońce przepiękne (tam mi się zdaje, bo od rana ani razu zza chmur nie wyszło:tak:). Pada i siąpi na przemian, tak że urozmaicenie jest. Pogoda jednym słowem taka bardziej kominkowo-pierzyniasta.

No to u nas przewaga klimatu- sliczny, wrzesniowy dzionek, jędrny i rzeski, sloneczny i spacerowy.Rano siapiło i ładnie wymyło trawniki. :-)
Wlsnie w szafie sprzatam...:-)

No i jestem.
Noc za pasem, a wy gdzie?
Prosze nowe o zameldowanie się Esterkę, Erzinkę.....No i Ikę z trzecim odcinkiem pt: rodzinka. Co kto robi, ile was.
deszcz z Bielska przypelz do nas i tez mży, wieje, zimno.
Ale to nie przeszkadza noca, bynajmniej, milo sluchac pluskania, leżąc pod pierzynka.
Gosik, co teraz gracie w filharmonii?
Na co warto sie wybrac oprocz U pana Boga w ogrodku w kinie?
Magdalenka, wąchaj koperek, wąchaj koperek, stary dobry sprawdzony sposob Gabrysi z ul Roosvelta.

Jak Shoomna slusznie zauważyła, w sobote i niedziele na bb jestem tylko ja. I to jest ze wszech miar godne pochwały, odpoczywacie na łonie rodziny, natury, czy innym łonie, bardzo słusznie, bardzo słusznie.
A ja spędziłam niedziele z miłymi gośćmi, bardzo miłymi i niezwykłymi, poznałam pewną mądra i śliczną panieneczkę w wieku Jonatanka, która oczarowała wszystkich wspaniała polszyzna- mówi pełnymi zdaniami, ale jakimi- czapki z głów, matki wszystkie, ona mówi jakby była Andersenką, bajki opowiada, historyjki- anegdotki, opowieści!
Jonatan w szoku jeszcze buzi nie zamknął.:-)
Kobiety górą! Kobiety uzywajạ obydwu połkul do mówienia!
Poza tym jutro idę do pracy. Napewno jesteście spragnione moich relacji na blogu, ale niestety, częstotliwośc napewno spadnie. Minia, uszy do góry, jakieś wieści będą.
Poza tym....jesień....w lasach grzybami pachnie, wrzosy mam już w wiklinowym koszyczku na kominku.....

Witajcie kochane.
Od soboty nie miałam internetu. Zawiesił sie wieczorem i wisiał smętnie dyndając aż do chwili obecnej.

Kalina zaznaczam, ze jestes mile widziana z wrzosami na jarzębinowej:tak::-D:-)

Kalinko, dziękujemy !!!

Załączniki

• Narew 2września2007.JPG
    Narew 2września2007.JPG
    109,9 KB · Wyświetleń: 42
  • Narew 2września2007 009.jpg
    Narew 2września2007 009.jpg
    502 KB · Wyświetleń: 52
  • Narew 2września2007 012.jpg
    Narew 2września2007 012.jpg
    707 KB · Wyświetleń: 44
Nawzajem, Aniu z Szumiących. :-)
Żuzaczku, a moze by tak wlasnoręcznie nazbierać w lasach moich? Hę?Inaczej będzie smakowac taki bukiet.
Wrzosy sa, jak widac.
Ja tam ci mogę nazbierać, czemu nie.
Bylam w szkole, bylismy w szkole, nic nie powiem. Bo żal.
Wolności.:angry:

reklama
Poncho szaliste. :-)
Jesienne, co nie?
Piszę wlasnie plany, ale net wlączony i jednym okiem zaglądam na bb.
Maluch bawi się chwilowo sam, sliwkowiec piecze się, jutro nasz pastor w gości z żona przybywa :-)Chlopaki chodzą na religię przy naszym kościele i musze jakoweś zaświadczenie dostarczyć, ze się ucza religii, wszystko przez ta średnią. No więc przyjemne z pożytecznym, jego żona jest nauczycielką w 8 LO, pogadamy o szkolnych sprawach, zjemy ciacho...
Melduje, że kot nasikał mi na łózko, po MOJEJ stronie!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::angry:

Do góry