reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Zosieńko i Wiktorku, w dniu Waszych urodzin wszystkiego najlepszego !!!
Dużo zdrówka, miłości i samych radosnych chwil :-)
Uściski i buziaki od ciotki Justyny :-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciakow.
Dla Witusia- nasz Witus jest kochany
i w swoim pogladzie na zycie bardzo zdecydowany
czyli podobny do mamy
Slicznie mu z oczu patrzy
i co dzien jest wspanialszy
niech nam zyje po grafomansku ciotka kalina zyczy
duzo rozkoszy i innych zyciowych slodyczy.

:-)

A dla Zosienki
prezencik mamy
w formie takze grafomanskiej troszke

Zyj nam Zosiu dlugo
tak pieknie jak teraz
niech twoje lapki male
ciekawie swiat na czesci ucza sie rozbierac
zagladaj w oczy ludziom
swoim slicznym spojrzeniem
a niedlugo dla calej plci meskiej
bedziesz inspiracja i sonetow natchnieniem

:-)
Hahahah ale sie napocilam, ale posmiejcie sie razdm ze mna. Tortow do nieba! lasuchowania! Usmiechow!Kalina zyczy

Kochana Zosiu!!
Wszystkiego najlepszego ślicznotko życzy zupełnie już zajeżdżona ciotka Żużaczek

Filip ze ścian ser szwajcarski robi, teśc z Tomaszem na górze to samo. Pył, kurz, i jasna cholera....WRRRRRRR........ (ale kuchnia sliczna. Zazdrośćcie, bo jest czego...:-p

Po 3 dniach nonstopowego jeżdżenia na szmacie doszłam do wniosku, że pył w naszym domu sie klonuje, pączkuje, rozmnaża płciowo lub bezpłciowo w każdym razie w tempie zabójczym.
Kartony (o dziwo) jakimś cudem znikają a to co w kartonach niepojętym sposobem MIEŚCI się w szafach.
Niepojętym sposobem też jeszcze nie wylądowałam w wariatkowie przez "fachowców". Z weselszych przypadków - elektryk zamiast kabli internetowych położył nam kable od domofonu. Teraz mogę sobie w każdym pokoju domofon podłączyć a internet musieliśmy puscic kablami na zewnątrz scian. Łaska nebraska, ze mozna było załozyć wewnetrzne łącze radiowe więc mam teraz tylko jeden mały kabelek schowany za kominem a internet leci bezprzewodowo. No ale co się nafakałam to moje.....

Aha...i tepety zabrakło buhahahahaha....w poniedziełak doślą....

Joasiu to Ty już prawie na finiszu! Oj jak Ci zazdroszczę! Ale odpoczywaj ile wlezie, bo ... z własnego doświadczenia wiem, że długo nie będziesz miała okazji tak kompletnie na luzie.
Żużaczku ale jak to odwalisz to tylko błogostan i szczęście w domowym zaciszu! Ja zaczynam dopiero droge przez mekę, bo panie łaskawie w urzędzie przyjęły mi papiery do procedury przyznawania pozowolenia na budowe. To duży krok , bo przez ostatnie kilka miesięcy wynajdywały same braki i odmawiały przyjęcia.

Wora pomysłów na psoty, słoneczka na każdy dzień, uśmiechu na budźce od samego rana do wieczora zyczy
ZOSI i WIKTOROWI

ciotka Magda

Joasia a co ty w Bielsku robilas????
U mnie tradycyjnie jak od tygodnia nie ma internetu, pralka sie zepsula i pani z serwisu Boscha oznajmila wyniosle, ze wymiana modulu plus dojazd plus robocizna okolo 800 zl. Niedoczekanie! Dzisiaj znajomego fachowca przywialo, to dalismy mu modul, zeby sprawdzil i ewentualnie naprawil.Pranie wozimy do mojej mamy i nie wiem jeszcze jak dlugo....
Poza tym syndrom PMS sie zbliza, humor pod psem, a raczej pod kotem, bo u nas psa nie ma. U mego ojca sie zjawil, w lesie na grzybach znalezli pieknego wychudzonego owczarka niemieckiego, albo ktos wysadzil po drodze, albo sie zgubil Ojciec przygarnal i ma przyjaciela, psina krok w krok za nim chodzi, ochrzczona Igor.
Ostatnie dwa tygodnie bez pracy!
Pocieszajcie mnie....przybywajcie...
Zuzaczku jak tam urodzinki? Wklej solenizanta.
Magdalenka, uszy do gory.a;-)

reklama
Wiatm cioteczki kochane i maluchy również! :-) My już w domciu. Olus urodził sie w czwartek 16.08. o 14.10. Drogą cc, waży 4200g i mierzy 60 cm. Wydaje sie taki malutki w porównaniu do mikołaja.:happy2: O dziwo, pozytywnie zareagował na nowego mieszkańca, byc może jeszcze nie załapuje, że to jego braciszek. Czujemy się dobrze, szwy jeszcze trochę ciagną, ale to kwestia czasu. Moja mama zostaje z Mikołajem do środy, potem znów pojadą do Czeremchy, a jak się skończą wizyty połoznych i lekarzy, to i my wyjedziemy na wieś.
Zosieńko i Wiktorku! Wszystkiego co najlepsze w życiu, słoneczka na codzień i szczęścia, zdrowia i słodyczy ciocia Mania z chłopakami życzy!

Do góry