reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Mańka, ja wątpię czy Ty do środy doczekasz. A niby co to może sie jeszcze sączyć jak nie wody, ;-):-D Zdrzemnij się Maniuś, pomodlę się za Ciebie i Olusia, będzie dobrze. Buziaki!

reklama
telegram:
Dzieciaczki sliczne!
Mania uściski!!
Kalina czy masz jakąś kawę antystresową?
Za 12 minut przychodzi ekipa przeprowadzkowa.
Wcale mi esie nie chce wyprowadzać. jestem kot/kura domowa. Niecierpię nowych miejsc.
Ogólnie Dół. STOP

Witam. ja tez telegrafuje. Piorun strzelil nam w neostrade i chwilowo jestem bez netu, korzystam zastepczo od szwagra. :-)
No wiec: liscie z brzoz opadaja, trawa pelna jablek, aronie zjedzone, jezyny dojrzewaja a was niet. Zmobilizujecie sie i wpadnikjcie, np w tym tygodniu! Joasia w samochod, Gosie z dzieciakiem bierz i kogo tm chcesz. Glodnych nakarmie, spragnionych napoje...
Kot ma sie dobrze, je jak szalony- Qubas nie uprzedzalas mnie ze to chude stworzenie takie zarloczne, haha. Zaorzyjaznil sie z kotami z sasiedztwa i razem wyjadaja z miski drogo kupione zarcie. Ha.
oza tym czarujaca przepada w chaszczach, ziolach trawach, czai sie na wszystko, napad na nasze nogi, wspina po brzozach i ogolnie pedzi koci zywot wloczegi.
Generalnie my nazywamy go Myszkin, a dzieci Tygrysek.
Poza tym maluch moj mowi i to wyraxnie, zabawnie, co dnia nowe slowa. laczy juz po dwa trzy slowa w male zdania, np jak maz reperowal fontanne w oczku, dziecko oznajmilo, ze tata kompa be. czyli ze niedobrze, bo tatus sie moze utopic, sadzac z kontekstu.
Nie wiem kiedy znowu napisze, wiec jak przyjezdzacie do mnie, zadzwoncie na telefonik- wysylam numer do Gosika privatnie. Internet maja mi zrobic w piatek...pozdrawam cieplutko, zuzaczku trzymaj sie, antystresy olej, stres jest tworczy. Tylko sie nie wyzywaj na ekipie za bardzo.

Żużak dziobek do góry :-) Migiem się w nowym domku zakurodomowisz :tak:
Kalina coś mi się wydaje, że chętnych do odwiedzenia Ciebie jest więcej niż miejsc w obecnie posiadanych smochodach :-D
Maniuś rodzisz....??

Nie jeszcze nie rodzę! Zauważyłam, że moje posty ostatnio zaczynają się tradycyjnie: "Jeszcze nie rodzę". Mam nr do Kaliny, więc na pewno dam znać:tak:. Dziś byłam na KTG, nic się nie dzieje. To że leci, to normalne, to że małe skurcze są, też normalne. Skoro wszystko narmalne, to cóż, wypada poczekać. Moim chłopcom nie spieszno na świat, tak samo było z Mikołajem. Jemu nie chciało się wyłazić,a mama za to, wychodziła z siebie:happy2:. Jak coś się nie wykluje wcześniej, to mam pojawić się w sobotę o 8 rano na czczo, przygotowana do porodu. Także jak nie do soboty, to Oluś na pewno przywita nas w sobotę, nie później:-D:rofl2:.
Kalinko jakie trawy pełne jabłek?????? U moich rodziców co roku było masa jabłek, więc się suszyło, soki cisnęło, dżemiło itd. A w tym nie ma nic, mama zrobiła 3 słoiki papierówek, których już i tak nie ma. To wszystko.:-(Narzeka, że słaby rok i nie ma przetworów. :no: Chyba będzemy musieli zaopatrywać się w sklepie.:-( Idę odpoczywać, póki maluch śpi.

Melduję sie!
wróciłam z nad morza.
Brzuch rośnie jak szalony. Ja czuję sie koszarnie:sick::-( Nie mam siły, wciąz chce mi sie spać, mdli mnie okrutnie, nie mowiąc o innych atrakcjach:eek:
Szczęście i radość mie nie opuszczają mimo tych uciązliwości:tak:
POzdrawiam słonecznie
Magdalenka podwójna

Hej Magdalenko, cieszę się, że brzusio ma się dobrze:-)
Ja dziś wyleguję się cały ranek w łóżku, nawet kawę dostałam. Nie miałam takiego poranka równo rok :tak: Zosia bawi się z tatusiem nowym wózeczkiem dla lalek, który dostała wczoraj od babci już na konto urodzin. Wozi wszystkie misie po kolei:-) Dostała też lalkę, która odrazu znalazła w jej serduszku specjalne miejsce, żaden pluszak, których ma ze trzydzieści, nie wzbudził tylu emocji, całuje ją i przytula, to jej pierwsza lala. Moja mała dziewczynka...:happy:

Gosik ale Twoja Zosia podobna do... mnie. Około roczku też miałam takie minki, tylko włoski wydaja sie być ciemniejsze niż u mnie;-)

Pozdrawiam Was wszystkie! Niestety u mnie w domku nie da sie wytrzymac w te upały i emigrujemy do mojej mamy. A do tego tona papierkowej roboty. :baffled:

A z sukcesów udało mi sie złożyć dokumenty o przyznanie pozowlenia na budowę!!!

reklama
Droga Zosieńko, pamietam Cię jeszcze w brzuszku u mamy i nie mogę sie nadziwić, że taki cudny dzieciaczek z Ciebie. Serdecznie Ci gratuluję pierwszych urodzinek i życzę duuuużo pomyślności wszelakiej, zdrowia i radosci z poznawania świata!!!!
Wiktorku, samych wspaniałości, zadowolenia z nowego domku, dużo radości i spełnienia marzeń!!!!

Gosik, nowa fryzura ładna, ale jak Ty sie z nią czujesz?
Magdalenko, trzymam kciuki za lepsze samopoczucie. Będzie tylko lepiej!
Wróciłam z wyjazdu. Jestem umęczona powyjazdowym rozgardiaszem. Współczuję Żużakowi, ona to ma pakowania i rozpakowania i prania i prasowania...
Madzia bryka, wszędzie jej pełno i trzebą mieć oczy wokół głowy, ale cóż...taka kolej rzeczy:-)

Do góry