reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Żyję, ale czasu ni mom....:-)
Doby mi mało. W szkole urwanie głowy, w domu goście, trawnik kosiłam, drzewka sadziłam, pieliłam, kopałam, no nie wyobrażacie sobie.
A może wyobrażacie?
Jutro mam przedstawienie " Smiecialski i czyścikiewicz" w przedszkolu, próbe Snu nocy letniej z V klasą, od dawna chleba nie piekłam, ani ciasta, teściowa opanowała kuchnię, w wolnych nielicznych chwilach Pratchetta czytalam...I artykuł o scrapch pisałam do bb,jak zrobic pocztówke na dzien matki . Poczyta/łam was, nadrobiłam troszkę bloga i teraz prosze na mnie nie krzyczeć. :-)
Lampy Żużaczka ładne, bardzo lady i gentlemanskie, wyższa sfera. :-)
Kot piekny, kucyki piekne, zlew piękny, Magdalenka kuruj się kochana.
Pozdrawiam bialostockie ladies.Ho ho! Bzy kwitną! A 22 maja mamy 14 rocznicę z mężem.

Minia kucyki urocze! Poniewaz to tylko takie panienki tak ladnie prezentują sie w kucykach, więc ja obciełam włosy a moja Goska trzylatka zapuściła i tez zaczyanmy robić kucyki:-)
Żużaczku ale ty prześladujesz tego Witusia, że takie odosobnione miejsce musiał sobie znaleźć:tak:Udany ten chłopaczek bardzo:-)
Kalinko zatem przesyłam Ci kilka dodatkowych godzin do każdej doby:-) A ja matka Czerwonego Kapturka będę 1 czerwaca.:szok: Tylko nie mam kiedy po kostuim pojechać:baffled:

coś bardzo zajęte nam sie zrobiły te Białostockie Dziewczyny, LIdka to chyba pobiegla rodzić?:confused: Nie odzywa sie już dobre kilka dni, albo ja cos przegapiłam...

Dobrej nocki:-)

Zgadza się zgadza, Lideczka urodziła bodajże w niedzielę, dziewczyniątko. Nie piszę ile ważyła i mierzyła, bo moge skłamać i było by :szok:.
Urwanie głowy! Koniec roku się zbliża:szok::szok::szok:!

Ech, dziewczyniątko....zazdroszczę troszeczkę. Nie, żebym swoich zamieniła na takie coś w kucykach i kieckach...ale jakby jedno takie sie trafiło i dla nas...gratulacje , Lidka. Mania, ja tez mam takim kołowrocik, znam ten bol. Dzisiaj dwie kartkówki zrobiłam i sprawdziłam od razu....48 sztuk....i z Tytanią i Oberonem po Lesie Ardeńskim ganiałam.
Gdyśmy zbłądzili, my, cienie, rzecz sie cała wraz ocali, tylko myslcie, żeście spali....ech.
Jutro od 1 godziny próby mam wieczoru poezji z gimnazjum. Nic w stylu akademii deklamatorskiego popisu, kameralnie, wiersze naszej gimnazjalistki, kolezanki i koledzy jej robia taka niespodzianke a ja rezyseruję. Wielce powiedziane. Zgadzam sie na pomysły mlodzieży i tyle. na czarno chca sie ubrac? prosze, czerń jest egzystencjalna bardzo, puste krzesła jako dekoracja? prosze, nie ma sprawy.
I stara lalka, i bukiet bzu.
Sadziłam dzisiaj. Trawy. A wczoraj 12 jarzębin.
Przyjedźcie do mnie za 10 lat, ho ho, ta mała chatka w straszliwym gąszczu leśnym to będzie mój domek.

a to jest zdjecie naszego domku (dzis robione)
08b89e0e9537c169med.jpg

reklama
Do góry