reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kalina moja daturę tez przesadziłaś?:-)

Trzymajcie kciuki, wyslalam zdjęcia pisanek na konkurs ogłoszony przez "Cztery Kąty", Kalinko, jest tez tam dzial pocztówek, czyli scrapbooków....

Jak urodził sie Witek dostałam przepiękny pierscionek z dżamentamy....od teściowej...he....:cool2: (1,5 godziny po cc juz była w klinice...odjazd)

reklama
a teraz prosze zazdrościć - mój kapelusik...idealny do gołębiego płaszczyka

d53ef01785f4b407med.jpg

i na urodziwej modelce:

53f14260731560d5med.jpg

No twoja tesciowa zna sie na rzeczy!
Moja tez mnie obdarowała. Co prawda porcelana, ale ja kocham porcelanę.;-)
Co do konkursu, pierwsze miejsce gwarantowane. Kapelusik taki dziewczęcy hmmm nie dla dojrzałych kobiet.chyba..nie odważyłabym sie, gdybym nie miala mniej niz 12 lat. Ale co tam. Piekny. A masz gołębi plaszczyk????

mam gołębi płaszczyk.. a kapelusik w sam raz dla osiemnastki, prawda? No a tyle własnie mam:-D:-D. Dwa lata temu chodziłam w warkoczach z wrzosowymi duzymi kokardami...to w tym roku bedzie kapelusik;-)...i warkocze

Wstawać spiochy marcowe.
Pogadalam sobie na gg z moim mężem wirtualnym...smutnawo, a i tutaj nikogo....
Napiszcie cos baby zatracone.

No dobra zagłuszę ciszę :) U nas dużo się ostatnio dzieje. Dzięki Bogu ze zdrwiem dużo lepiej jedynie Patryk zakatarzony ale jak narazie nic więcej. Natomias ja dostałam pracę. Nie ma się z czego cieszyć bo praca jest w Auchanie jako menager ale jest. Zaczynam od 2 kwietnia - wtedy się dowiem na jaki dział trafię i ile będę zarabiać trochę dziwna polityka żeby informować pracownika o takich rzeczach dopiero jak przyjdzie do pracy ale cóż, mam nadzieję że nie zrobią mnie na czarno. Kolejna sprawa to poszukuję niani dla Patryka (najlepiej sprawdzonej i nie za drogiej) Mieszkamy na osiedlu tbs jakby co.
Kalinko Patryk tez opanował sztukę ściągania skarpetek i biega co chwila boso a w domu zimno jakoś.
Pozdrawiam

Ale smutno i szaro:-( . A tak ładny poranek się zapowiadał.
Wczoraj mieliśmy małą imprezkę urodzinową Mikołaja, niestety chrzestni nie dojechali, bo chrzestna pisała pracę magisterską(???????? nie widze problemy by przyjechać na parę godzin, ale...), za to chrzestny z rodzinką zawirusowani kurują się w Hajnówce:-( . Także kameralnie i syto.
Agak zyczymy powodzenia w nowej pracy, co do niani, niestety nie mogę Ci pomóc.
Kalinko, wytrwałości w oczekiwaniu na męzusia!
Żużaczku, kapelusik słodki, ja mam podobny różowy na lato. Noszę go choć od 10 lat nie mam warkoczy:-( . Strasznie lubie takie rzeczy:-)

reklama
U nas tez chmurzasto.
Ale jest duzo ciasteczek, herbaty,jabłek i zabawy.
Mielismy gosci.
Z mezem pogadalam pol godziny przez telefon, lepiej mi.
Jutro praca praca...i dzien wiosny w srode...a co tam, zima juz ma z gorki jak na skoczni narciarskiej. Średni mnie pyta, czemu skaczą na nartach a nie na lyzwach,.,...hihi...

Do góry