reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witajcie.
Jesteśmy w domu!!!
Jolo miała ospę i musiała być leczona w szpitalu zakaźnym. Poza tym maiała kolejne zakażenie układu moczowego (tym razem Pseudomonas) i musiała być leczona w kolejnym szpitalu.
Wyszłyśmy w środę.
Teraz Jolo ma katar...

Załączniki

• styczeń 2007..jpg
    styczeń 2007..jpg
    183,3 KB · Wyświetleń: 50
reklama
shomna w sumie dobrze, że ospa juz za wami. Jak chorowałam w liceum to myślałam, że zejdę. Źle, że w szpitalu tyle czasu. No ale dom już was wita i ja też!

żużaczku siostra nie podobna do ciebie ::)
fajne te ponczo tylko ja nie umiem robic na szydelku czy tam na drutach
shoomna ciesze sie ze widzę ciebie niech choroby was opuszczą juz

Heeejooo shoomna_a :-) Witaj w domku! Strasznie się Julitka zmieniła, jakie brewki krzaczaste :-)
Żużak no faktycznie przez dwa miechy to siedzenie z dzidzią zdążyło się Twojej siostrze znudzić ....:-p

Pochodziłyśmy dziś trochę po lesie - ja, Marta i Anetka z Madzią :-)
Wiosna, bez dwóch zdań :-)

joasiah zbiegiem okoliczności siostra też się z tą umiejętnością nie urodziła

minia jej się nie nudzi:-D:-D inteligentni ludzie sie nie nudzą;-);-)

Pooglądałam zużaczkowe jajka na galeryjce........zjawisko!
Shoomna, cieszę sie, że wróciłyście! jaki fajny ospiaczek! Nie podmienili ci jej w szpitalu???tez uważam, że wydoroslała i obrazki z Brezniewem jej pokazywalas, co? te brwi! Pieknośc ci rośnie! Jak Frida!
Ja tez sie nie nudze. Aktualnie pisze artykul, piosenke, dwa konspekty, robie strone dla żużaczka,i do tego domowe sprawy. dzisiaj posprzątalam łazienke na bóstwo.
I zaczelam dietke coby sie odtoksynować na wiosne.:-)
Trzymac sie cieplo, nie chorować i pisać, żeby bylo co na weekend czytać!
Joasiah, a mąż? Mąż co???
Moja mężowa ciotka jak byla u nas w odwietkach, zadala mi pytanie( calkiem serio) Co z biżuterii podarował ci mąz, jak dowiedział się, że jesteś w ciązy?
No, Joasiah, co z bizuterii dostalaś???
:-)

Kalinko nic nie dostałam z bizuterii :) jej nie nosze jakos
ale maz dzisiaj sie obronil i to na piatke wiec jestem szczesliwa ze juz to za nami
jeszcze moja obrona i juz wsio

Witam kawkowo:-) Ale ponuractwo za oknem:baffled: Ale w domu z kawką przyjemnie i tego trzeba się trzymać.:happy: Wyspałam się , bo mama dzis u mnie nocowała i wstawała do Zosi. Bosko! Teraz śpią obie a ja harcuję z kawką w wirtualnej przestrzeni. Co za luksus:tak:
W. pojechał upolować samochód. Dziś wraca ze zdobyczą;-)
Minia, jak byłyście w lesie to pewnie w tym całkiem niedaleko ode mnie. Dajcie znać następnym razem to też się z Wami wybiorę. Niedługo pełno tam będzie tych małych, białych kwiatków(zawilców?). Będzie przecuuuudnie. Jak ja uwielbiam wiosnę:-)
Może czas na śniadanko?:laugh2:

Dzień doberek przy kawce :-)
Gosik my mamy lasek za PMB na końcu osiedla, zaśmiecony okrutnie, ale jest :-)
Apropos biżuterii z okazji zajścia w ciążę ... Mój kochany mąż nawet kwiatka mi nie kupił jak Marta się urodziła, a co tu mówić o samym zaciążeniu :eek:

reklama
Minia szok!
Ja nieskromnie często dostaje kwiaty. Bizuterii nie bo nie lubie, poza srebrną.
Co do lasow, to polecam moje. Cuuuuudne! Zawilców ogromniasta ogromnośc, łachy całe między świerkami, do tego przylaszczki, a te parowy z pziomkami potem, jagodowe gąszcze....nie mogę sie doczekać. Bosko mieszkac przy puszczy. Pol godziny spaceru i jest las. Godzina spaceru i jest puszcza.Wczoraj lisa widzialam jak smignął przdez drogę z rudą kitą.
Miast kawy herbatę z hibiskusa wypilam.
Przesadzilam dzisiaj datury, podsypalam azofoski, przesadzilam hiacynty, przywlokalam 20 kg ziemi ze sklepu. Siejemy dzisiaj z tesciowa pomidory do torfowych doniczek. Musialam sama przywlec, bo mąz mi wyjechał na tydzień słuzbowo...
Normalnie chora bez niego jestem. :-(

Do góry