reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za życzenia!
Mały facecik wygląda odlotowo, fryzjerka Ela superancko poradziła sobie z niesfornym dzidziołem. Było troche płaczu, ale efekt jest niesamowity. Mikołaj wyglada jak typowy mały facecik. jak bede miala zdjecia to Wam pokarze. W sobote robimy mala rodzinna imprezke. buziaki

reklama
Joaś, zwięzłość twoich postów mnie rozbraja :-D
Napisz jak sie czujesz. Jak tam twoja fasolka? Oswoiłaś się z tym, że będziesz mamą? Masz jakieś ciążowe symptomy? Jak rodzina zareagowała?
Wiedzą już? Co ze studiami? Napisz coś, to na pewno ciekawy czas w twoim życiu, hm? A my ciekawskie:-)

czesc, wpadlam z pracy, i co widze? Wy ciągle na tej samej stronie?
Co za rozbrajające lenistwo. :-)
Gosik, gratuluje tysiącznego posta.
Myśmy dzisiaj na muzyce uczyli sie z dzieciakami o chorale gregoriańskim i nauczyłam ich po łacinie , dla rozrywki, bo tego nie ma w programie.
Posluchalismy gregorianów sobie.
Ale to ładne....moze nie ambitne, ale ladniutkie
YouTube - Gregorian Monks & Sarah Brightman

Może i ładne, ale z chorałem gregoriańskim to ma wspólną głównie nazwę, hehehe.
W. wyjechał, Zosia śpi, spokój, cisza, za oknem malowniczy zachód słońca. Jak mi dobrze. Tylko lampki wina brakuje...tymczasem muszę się pocieszyć kanapką. Tak też uczynię:laugh2:

Joaś, zwięzłość twoich postów mnie rozbraja :-D
Napisz jak sie czujesz. Jak tam twoja fasolka? Oswoiłaś się z tym, że będziesz mamą? Masz jakieś ciążowe symptomy? Jak rodzina zareagowała?
Wiedzą już? Co ze studiami? Napisz coś, to na pewno ciekawy czas w twoim życiu, hm? A my ciekawskie:-)

no więc tak czuję się strasznie zmęczona chociaż z każdym dniem coraz lepiej,
tylko rano mam mdłości jak wstaje z łóżka a pozniej juz jest coraz lepiej
apetycik mam tylko na slodycze jakos nie mam ochoty oprocz lodow ale tych nie jem nie wiadomo ile
oswoiłam się że będę mamą :-) cieszy mnie to niezmiernie
tesciowa i rodzice wiedza i ucieszyli się
a studia ja je juz koncze jeszcze tylko pol roku zostało wiec akurat w sam raz :-D

No Joasiu, nareszcie wydałaś z siebei głos!;-)
Kalinko, i dzici chętnie uczyły się tej łaciny???? Może dla maluchów to jeszcze jest ciekawe?:confused: Jak kiedyś miałam zastępstwo na muzyce i trzecioklasistom (gimnazjum) puszczałam tego typu muzykę, to byli nie wzruszeni, całą lekcję zamiast słuchać i się rozkoszować pięknem, wariowali i liczyli minuty do dzwonka.
Mikołaj odpuszcza sobie popołudniową drzemkę, a była tak zbawienna dla mnie po powrocie z pracy i ja mogłam głowę przyłozyć do poduchy, a teraz nici. Pada rano o 11,śpi do 12-13, potem nie ma spania do 20.:baffled:

No bardzo chetnie sie uczyli, maniu. Poza tym co eksperymentalna klasa, bardzo muzyczna...ja z nimi nawet Lesmiana spiewam, Grechute, są świetni. Ostatnio bazylike romanską kleilismy z pudelek po syropach, a dzisiaj zaczelam tetar odrodzenia i bedzie projekt postaci do sztuki renesansowej w renesansowych strojach, np Julii czy Romea. Czy cós. ;-)
Ide spac bo nie daje rady. Spac!

reklama
Kaffka podana.

no to slicznie wygladam.
Całą buzię mam opuchnieta, boli jak cholera, swedzi i parszywieje. W poniedziałek czeka mnie seria badan i dermatolog. Gronkowiec albo paciorkowiec. Ślicznie.....:wściekła/y::wściekła/y:

A teraz przykład, że mozna siedziec w domku z malutka dzidzia i sie realizowac. nie więdnac i płakac po kontach tylko robic piękne rzeczy. kobieta jak chce to potrafi.
To moaja ukochana siostra. Urodziła córeczkę dwa miesiace temu, zajmuje się nia sama - mąż od rana do nocy w pracy. I zobaczcie, jakie piekne rzeczy robi i jest szczęsliwa, i wcale nie uwaza ze siedzenie w domu z dzidzia jest uciażliwe

6565d2bdc90eeb2fmed.jpg

d470d202bd63948fmed.jpg

Do góry