reklama
Ż
żużaczek
Gość
mogę przygarnąć tego chabra....czy nie czuje się samotny? nie szuka ciepłego domu?
Pani Walewska stoi na głowie i schnie.
Pani Walewska stoi na głowie i schnie.
Ż
żużaczek
Gość
ale wczoraj mieslismy z Tomkiem faze strusiową. Wymyslilismy, żeby zahodowac na dzialce strusie. jako ptaki pionowe mieszkały by w wychodku albo starej szafie zegarowej. W drugim wypadku mogły by byc karmione otworem na kukułke.
Planujemy następujące odmiany -
1. strus długodystansowy (Tomek jeździł by na nim do pracy)
2. strus obronny ( wyskakiwał by zza krzaka i straszył złodzieja na śmierć), ewentualnie bombardował zbukami przeciwpancernymi
3. struś biurowy (siedział by w kąciku i byłby wszystkiemu winien - np. szeff sie czepia, pracownik mowi - to wina strusia)
Planujemy następujące odmiany -
1. strus długodystansowy (Tomek jeździł by na nim do pracy)
2. strus obronny ( wyskakiwał by zza krzaka i straszył złodzieja na śmierć), ewentualnie bombardował zbukami przeciwpancernymi
3. struś biurowy (siedział by w kąciku i byłby wszystkiemu winien - np. szeff sie czepia, pracownik mowi - to wina strusia)
G
Gosik
Gość
Wiesz Żużaczku, struś jak to struś, schowałby głowę w piasek i tyle

G
Gosik
Gość
A oto Zosia i jej dwa zęby

Ż
żużaczek
Gość
gosik mysle, że twoje pojmowanie strusiej psychiki nie jest wolne od dziejów pomroku, mitów i legend.

reklama
czesc dziewczyny.ladny dzis mamy dzien choc troszke mrozny ale dzis rano mowili ze idzie wiosna a wiec to sama buzka sie usmiecha bo nie wiem jak wy ale ja mam dosc juz tej szarosci czlowiek nie ma nawet ochoty aby zrobic cos z soba a tak jakis malutki spacerek to i samopoczucie lepsze.bo wiecie ja to chyba przytylam juz z 13kg ale i tak siebie pocieszam ze z Michalem to doszlam do 20kg a wiec zostal juz tylko troszke wiecej jak miesiac to napewno nie dojdzie do tej dwudziechy:-) .tak mysle ze mozna by bylo przejsc sie do fryzjera przed porodem poprawic co nieco bo puzniej moze nie byc wolnego czasu,a i na poczatku kwietnia sa swieta choc cos czuje ze pewnie spedze je na porodowce

Podziel się: