reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Nie denerwuj sie, maniu, ja sobie obejrzalam na stronce woaku i to mi sie podoba, jak kilimek tkany!
woakzdrajca06ed1.jpg

Bardzo bialoruskie prace- mąż ma cos w genach? czy tylko zainteresowania zawodowe?
:-)

mogę przygarnąć tego chabra....czy nie czuje się samotny? nie szuka ciepłego domu?

Pani Walewska stoi na głowie i schnie.

ale wczoraj mieslismy z Tomkiem faze strusiową. Wymyslilismy, żeby zahodowac na dzialce strusie. jako ptaki pionowe mieszkały by w wychodku albo starej szafie zegarowej. W drugim wypadku mogły by byc karmione otworem na kukułke.
Planujemy następujące odmiany -
1. strus długodystansowy (Tomek jeździł by na nim do pracy)
2. strus obronny ( wyskakiwał by zza krzaka i straszył złodzieja na śmierć), ewentualnie bombardował zbukami przeciwpancernymi
3. struś biurowy (siedział by w kąciku i byłby wszystkiemu winien - np. szeff sie czepia, pracownik mowi - to wina strusia)

gosik mysle, że twoje pojmowanie strusiej psychiki nie jest wolne od dziejów pomroku, mitów i legend.:-D:-D

reklama
czesc dziewczyny.ladny dzis mamy dzien choc troszke mrozny ale dzis rano mowili ze idzie wiosna a wiec to sama buzka sie usmiecha bo nie wiem jak wy ale ja mam dosc juz tej szarosci czlowiek nie ma nawet ochoty aby zrobic cos z soba a tak jakis malutki spacerek to i samopoczucie lepsze.bo wiecie ja to chyba przytylam juz z 13kg ale i tak siebie pocieszam ze z Michalem to doszlam do 20kg a wiec zostal juz tylko troszke wiecej jak miesiac to napewno nie dojdzie do tej dwudziechy:-) .tak mysle ze mozna by bylo przejsc sie do fryzjera przed porodem poprawic co nieco bo puzniej moze nie byc wolnego czasu,a i na poczatku kwietnia sa swieta choc cos czuje ze pewnie spedze je na porodowce:szok:

Do góry