reklama
G
Gosik
Gość
no jest 

Ż
żużaczek
Gość
jest

G
Gosik
Gość
no

Ż
żużaczek
Gość
no i już nie ma...bo ciemno sie robi....
hej.
A tak sie jakos przywlokłam.:-)
Zaliczyłam tydzień wytężonej pracy. Po kapieli jak nowa.
czytam co piszecie i jakies dyrdymalki?
Beze mnie towarzystwo sie rozprzęga jak dziadowski bicz :-)
Gosik, uszka do góry,życze malutkiej zdrowia.
Asiołku, ja tez chcę schudnąć osiem kilo .czy to sie da zrobic, nie rezygnując z jedzenia???;-)
Bo ja luuubie smaczne jedzonko.
Agak, Jonatan je kilka razy, nie wiem ile, nie liczylam. Ale na pewno mniej niz 10. I je konkretne rzeczy- zupę ze trzy razy, ziemniaki, makaron, mięsko, owoce wsuwa, kaszkę ryzową, zapija mamusinym mleczkiem.I wazy 10 kg. Gdzie mu sie to podziewa, nie wiem.
Może ma taką figurkę drobną?
W poniedzialek mialam dyskoteke w szkole, w srode walentynki, w czwartek wywiadówkę, w piatek bal karnawalowy.
Nareszcie weekend. :-)
A tak sie jakos przywlokłam.:-)
Zaliczyłam tydzień wytężonej pracy. Po kapieli jak nowa.
czytam co piszecie i jakies dyrdymalki?
Beze mnie towarzystwo sie rozprzęga jak dziadowski bicz :-)
Gosik, uszka do góry,życze malutkiej zdrowia.
Asiołku, ja tez chcę schudnąć osiem kilo .czy to sie da zrobic, nie rezygnując z jedzenia???;-)
Bo ja luuubie smaczne jedzonko.
Agak, Jonatan je kilka razy, nie wiem ile, nie liczylam. Ale na pewno mniej niz 10. I je konkretne rzeczy- zupę ze trzy razy, ziemniaki, makaron, mięsko, owoce wsuwa, kaszkę ryzową, zapija mamusinym mleczkiem.I wazy 10 kg. Gdzie mu sie to podziewa, nie wiem.
Może ma taką figurkę drobną?
W poniedzialek mialam dyskoteke w szkole, w srode walentynki, w czwartek wywiadówkę, w piatek bal karnawalowy.
Nareszcie weekend. :-)
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Gosik - trzymam kciuki za zdrówko malutkiej!!!!!
Kalina oczywiscie da sie to zrobić :-) trzbe sobie tylko wyznaczyc realny cel i rozlozyc go w czasie :-) ja np. bede chudła kolejne 30 kg przez cały rok :-)
jeżeli masz ochote poczytać na temat zdrowego odchudzania to polecam:
Odchudzanie, Dieta - Twojadieta.pl - 10 zasad skutecznej diety odchudzajacej
Kalina oczywiscie da sie to zrobić :-) trzbe sobie tylko wyznaczyc realny cel i rozlozyc go w czasie :-) ja np. bede chudła kolejne 30 kg przez cały rok :-)
jeżeli masz ochote poczytać na temat zdrowego odchudzania to polecam:
Odchudzanie, Dieta - Twojadieta.pl - 10 zasad skutecznej diety odchudzajacej
Obudziło mnie taaakie słońce.
15 stopni mrozu. Feeria światła.
Włączyłam Jasona Uptona i Jonatan podryguje, tańczy...
Uwielbiam sobotę.
Wszyscy w domu, teściowa smazy blinki, dzieciaki hasają w piżamach, mąż opowiada przy kawie o wczorajszym dniu.
Jak u was?
15 stopni mrozu. Feeria światła.
Włączyłam Jasona Uptona i Jonatan podryguje, tańczy...
Uwielbiam sobotę.
Wszyscy w domu, teściowa smazy blinki, dzieciaki hasają w piżamach, mąż opowiada przy kawie o wczorajszym dniu.
Jak u was?
reklama
Ż
żużaczek
Gość
beznadziejnie - pies zyga, Bogucha w nocy 39 stopni. Mąż jak zwykle bezradny, Witek jak zwykle wszystko rozwala.

Podziel się: