reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
hej.
A tak sie jakos przywlokłam.:-)
Zaliczyłam tydzień wytężonej pracy. Po kapieli jak nowa.
czytam co piszecie i jakies dyrdymalki?
Beze mnie towarzystwo sie rozprzęga jak dziadowski bicz :-)
Gosik, uszka do góry,życze malutkiej zdrowia.
Asiołku, ja tez chcę schudnąć osiem kilo .czy to sie da zrobic, nie rezygnując z jedzenia???;-)
Bo ja luuubie smaczne jedzonko.
Agak, Jonatan je kilka razy, nie wiem ile, nie liczylam. Ale na pewno mniej niz 10. I je konkretne rzeczy- zupę ze trzy razy, ziemniaki, makaron, mięsko, owoce wsuwa, kaszkę ryzową, zapija mamusinym mleczkiem.I wazy 10 kg. Gdzie mu sie to podziewa, nie wiem.
Może ma taką figurkę drobną?
W poniedzialek mialam dyskoteke w szkole, w srode walentynki, w czwartek wywiadówkę, w piatek bal karnawalowy.
Nareszcie weekend. :-)

Obudziło mnie taaakie słońce.
15 stopni mrozu. Feeria światła.
Włączyłam Jasona Uptona i Jonatan podryguje, tańczy...
Uwielbiam sobotę.
Wszyscy w domu, teściowa smazy blinki, dzieciaki hasają w piżamach, mąż opowiada przy kawie o wczorajszym dniu.
Jak u was?

reklama
beznadziejnie - pies zyga, Bogucha w nocy 39 stopni. Mąż jak zwykle bezradny, Witek jak zwykle wszystko rozwala.:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry