reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Hehe, mój ledwie "cześć" dzisiaj odburknął. Kalina nigdy tego nie zrozumie;-)
Żużaczku, perfekcyjne te twoje cudka:-) Czy najpierw malujesz tło a potem naklejasz, czy na odwrót?

reklama
Maja ma wade nerek wiec raczej sie to nie cofnie i nie skonczy - ciagle jest monitorowana w CZD ale nic złego sie nie dzieje!!! :-)

Poranna kaffka raz

Miałam najcudowniejsze walentynki na świecie.
1. mąż ne chrapał
2. mały nie jęczał
3. Z czystym sumieniem posiedziałam z kumpelą w pijalni czekolady
4. Taksówkarz dał mi walentynkową czekoladkę
5. Młody zrobił mi kanapki w ksztalcie serca na kolację ( ze smalcem buhahahaha)
6. WYSPALAM SIę

No i super!

Ja pracuje teraz na dwie zmiany i po nocy odsypiam dwa dni i jestem w domu :-) na szczescie w domu jest też Niania - wiec mam lenia :-)

a my poszlismy na walentynki do baru na goraca czekolade :) a ile to mozna siedziec w domu wrr jestem w 14 tyg ciazy i przytylam juz z 2,5kg czy to dobrze czy zle? ogolnie sie ciesze bo jestem chudzina i zawsze chcialam miec troche ciala hehe wiec jakos specjalnie mi te kilogramy nie przeszkadzaja. ale mam tryp siedzacy i kurcze oby sie nie rozstyc do porodu hehe

no to na tłusty czwartek....
paczki.jpg

i jeszcze....
sebadas.jpg

no może jeszcze trochę??
chrust1.jpg

mniam....
Paczki-thumb.jpg

a dla tych na diecie specjalny pączek....
platan_klonolistny_paczki.gif

Witam drogie koleżanki!
Dzień dobry Asiołku! Ja to ta która tylko pisze i nic nie wkleja - tajemnicza jestem;-)
Walentynki... hym ... ja przyjęłam postawę: mam je mieć codziennie! Raz sie udaje lepiej raz mniej, ale oboje sie staramy, więc chyba o to w tej zabawie chodzi:-)
A w czoraj to miałam bardzo upojne i długie... do 2 w nocy kończyłam pszczółkę i pirata.:sick: Warto było! Młody przeszczęśliwy z kostiumu. Małgosia taka dumna, że na balu jest, że nawet nie mogła sie do mnie uśmiechnąć jak poszłam zobaczyć jak wyglądają:cool2:, a wyglądała jak prawdziwa pszczółka. Czułki nawet jej zrobiłam!
Teraz biore sie za organizowanie domu, bo siedzisiaj okazało, że mąż nie ma sie w co ubrać uhhaaaa uhha. Starsznie mi zniewieściał, co? A to koszula kolorem do spodni nie pasuje, a to krawat do całości żaden nie przystaje, a jak już wszystko sie zgrało, to :laugh2: :szok: :-D :-D :-D :-D :-D
Mateusz od tygodnia uczy sie czytać! Wczoraj byliśmy na kolejnej lekcji i pani była pełna podziwu dla nas obojga. Jest chyba dla nas jednak jakas nadzieja!
Tłumaczył pani, że najlepiej wszystko mu wychodzi jak sieuczy z tatą, "bo pani rozumie on (czyli tata) ma na mnie dardzo dobry wpływ!" Tata z przez pól wieczora chodził i sie zaśmiewał z tego wpływu:-) :-) :-)
Wieczorem biegnę na jogę, ale potem sie postaram odezwać! Miłego dnia!

reklama
Zjadłam pączka:szok: Zobaczymy co na to Zosia:baffled: Mogłaby juz wyrosnąć z tej alergii:cool2: W sobotę pół roku kończy...Ostatnio cos tam zjadłam z jajkiem i białym serem i nic. Pod oczkiem czasem takie maleńkie krostki jej sie robią. Może to być reakcja alergiczna? Może w paranoję juz wpadam:confused:
Żużaczku, ten talerz pączków do mnie MÓWI:-) Ale na dzisiaj juz szlaban na szleństwa dietetyczne;-)

Do góry