reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Dziekuję wam za modlitwy. to jedne co pokrzepia i pomaga. :D

Moze teraz coś wesołego
Kupiłam wczoraj dla Witka pempersy w formie majteczek (Lest go, czy jakos tak, niewazne). Wyglada toto jak normalne majtki. mięciutkie i wygodne no i łatwo załozyć jak maluch cały czas z golym pupskiem nawiewa. No ale to tytulem wstępu. otóz moje starsze z zachwytem obejzało wyzej wyminiony nabytek poczym stwierdziło:" - Mama, ty daj mi pare tych cudów, to jak bede grał na komputerze, to sobie założe i nie będe musiał do toalety wychodzic." ;D ;D ;D ;D

Cytat jest dokladny, bo Bogucha jeko jedyny znany mi potworek w wieku szkolnym na kibelek mówi "TOALETA"

kalina... prewencyjnie zahoduj w oczku piranie.....

a zjawimy sie niebawem

reklama
Co mnie podkusiło, żeby isc dziś na gimnastykę ??? Myślałam, że nie dotelepie się do domu, taki skwar. Zabójczy. Pełzłam od cienia do cienia, gdzie robiłam przystanki. Najdłużej odpoczywałam w sklepach z klimatyzacją :) , których jednak było jak na lekarstwo na mojej drodze. W sumie wracałam ponad godzinę. Szczęście, że u mnie w domu cień i w miarę chłodek. Uff, co za ulga...Zaraz padnę i pewnie prześpię pół dnia. Kalina, włącz na cały regulator coś z klasyki. To może skutecznie przepłoszyć twoich "gości" ;D

oj żebyś wiedziała. Nawet moje zazwyczaj chłodne mieszkanie zamieniło się w ziejące ogniem piekło. Buuuuuuuu strajkuję nie ide z dzieciakami na spacer po raz drugi.

chciałam umowic się na zrobienie paznokci, wiec mówie mojemu sterszemu" - Zajmij się Witoniem, bo musze zadzwonic do paznokci". Na to mój starszak z mina"jakie pokręcone sa kobiety" - "Przeciez paznokcie masz na rekach, po co bedziesz do nich dzwonic. Możesz z nimi zwyczajnie porozmawiac, taniej będzie"
>:D >:D

img03023xy.jpg

Cicho, miło...w koparce pękł jakis przeód i o 15 sie radosnie zepsuła. Panowie poszli. Wasze rady sa dobre, ale niemozliwe do zastosowania. Ja chcę ich sie pozbyć, ale nie radykalnier, niech skończa robote, a nie uciekają.
Co za dzień! od rana smazyłam nalesniki...nie powiem jak bylo gorąco...potem koparki do 15...faceci zapraszali mnie entuzjastycznie na rozmowe, na pytanie : o czym? Odpowiedzieli: o ptaszkach, kwiatkach i takich tam.
Normalnie seksmisja.
;)
Po koszeniu, podlkewaniu, gościach poszłam o 20 na spacer z małym i co? I co? Spotkałam miejscowego głupka, który zapytał mnie z usmiechem made in Szczerbiec- Może podwiozłaby mnie paniusia tym wózkiem???
Mam dośc ide spać.
Pa pa.

Kalina, zamiast naleśników trzeba było zrobić chłodnik :) Ja sie czuje kompletnie zmaltretowana po tym upale. Oprócz zrobienia obiadu, nie kiwnełam nawet palcem w domu. Ciągle tylko piję, piję i jem, bo apetyt mi dopisuje nawet przy takiej pogodzie ;D Kolorowych snów!

reklama
Suuper...Takiego potwora mam za bramką.
img03017re.jpg

Mój synek zaprzyjaźnił się z potworem.

img03145ji.jpg

On przyjaxni sie ze wszystkimi. Policjanci lubia stawac w naszej uliczce z radarem, bo jest wylotowa , a on staje przy siatce i pogaduje sobie....Jest tak miły, że nikt mu nie odmówi, a filozof z niego, że ho ho...

Żużaczku, na co wydasz wypłatę?Ja bym kupiła sobie filiżanke Villeroya, np taka...

b0001vs21w01ss500sclzzzzzzzv11.jpg

albo taka...
45461290preview4yq.jpg

albo taka...
45463170preview7ae.jpg

Dostawa natychmiastowa. ceny- od 348 zł dzbanuszek po 90 zl filizanka bez talerzyka...
;D
Jak będe stara sobie kupie, na razie ktos by mi pobil i bym płakała.... ;D ;D ;D

Do góry