reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

hip hip huuuraaaaa
SKOŃCZYŁAM

dsc025299zl.jpg

reklama
popieram Żużaczka. Ja swojemu popuściłam i teraz zbieram żniwo :( Zają się dziecmi nie chce a mówi że nie umie. Inicjatywy to ja u niego z 4 lata nie widziałam wszystko na prośbę zrobi ale nie przykłada sie zanaddto zebym mu jakiegoś zajęcia na stałe nie powierzyła. Ehhhhh.
Dobra wiadomoś to taka że Patryk przybrał na wadze 200 g w 2 tyg nie jest to imponująca iloś ale jak na ostatnie jego przyrosty nie jest źle. Zła wiadomoś to taka że koncertuje wcale nie od zębów bo dziąsła są zaczerwienione ale nie rozpulchnione więc na zębiska przyjdzie się nam jeszcze poczeka. A ja się wyśpię chyba w kolejnym wcieleniu.
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny! A może jakis wspólny spacerek byśmy uskuteczniły, tak jak to kiedyś planowałyśmy?
Zapisałam się wczoraj do szkoły rodzenia :) Pora na jakieś ćwiczenia, bo plecy zaczynają mnie boleć. Coraz bardziej słonik jestem ;D Najchętniej wybrałabym się na basen tylko obawiam się trochę infekcji. Zaczynam myśleć o wyprawce :) Pozdrawiam majowo!

Trawa jest miekka, mlecze kwitna, ogrodek czeka, dzieciaki brykaja...Czego wiecej trzeba? Tylko usmiechu! No to sie usmiechamy!
img00288aq.jpg

Mania piękny ten Twój Mikołaj:) mam nadzieję że z oczkiem już lepiej pisz co u Was. Kalinko zazdroszczę Ci tej trawki u nas pod blokiem bałabym się położy Malca bez koca.
Minia mój nawet na księżycu owoców nie zje ze słoiczka walczę narazie o kaszki kupiłam ryzową z brzoskwiniami i robię na swoim mleku ale gamoń nie chce jesc.
Gosik jak tam zakupy??? jak byłam w ciąży z Izą też dużo wcześniej zaczęłam robic wyprawkę i dobrze bo na finiszu ciężko już było chodzic po sklepach prac i prasowac.
No i dzisiaj na podwórku Iza rzuciła kamieniem w głowę dla dziewczynki starszej o 2 lata. Z nerwów dałam jej w dupę i tak naprawde nie wiem czy ona zrozumiała za co. Nie mam pojęcia jak mam karac dziecko w takiej chwili proszę o radę.
Pozdrawiam

Witam majowo...
Fantastyczne plenery w mojej wioseczce zostaly zniszczone...Koscielny wyrznal bezlitosnie stare bzy na cmentarzu unickim...Slowiki stracily domy, a ja juz nie wyjde z mezem na majowa randke. Jestem zla, zla, bardzo zla! Udusilabym drania. Komu szkodzily piekne bzy? Zywa dusza tam nie lazila oprocz zjaw i takich jak my romantykow. Cmentarz byl stary, malutki, otoczony murem, brzozami i bzami ...bzy sa zywotne, odbija z korzeni, ale ile lat na to trzeba????I ksiadz jeszcze podobno z ambony podziekowal ze wysprzatano cmentarz...
Jakas paranoja wycinania. Wycieto wierzby moze 10 metrowe obok blokow, zostaly gole betony. Wycieto stare jesiony przy starej szkole , a na dodatek moj sasiad wycial 5 wielkich 15 metrowych topoli za stodola, dostal lobuz pozwolenie, bo wyobrazcie sobie, liscie smiecily mu na podworzu. Normalnie chora jestem, co za kraj!
Tylko my nie wycinamy, sadzimy tylko- moj las z modrzewiami i bukami, jodlami i swierkami ma dobry metr wysokosci, ha, ha, ale urosnie i wtedy zobaczymy! ja bede miec las a oni gole betony. Widzicie, wzielo mnie, taka epistole napisalam, ale nie moge wytrzymac. Te bzy!!!! Slowiki!!!
Pan Bog jest sprawiedliwy i odplaci niszczycielom piekna. Jezus mowil spojrzcie na lilie polne...
Niech te bzy mu sie przysnia, temu draniowi koscielnemu. :mad:

kalina a widzialas nasze bezlitosnie poszatkowane brzozy? :(. W polowie pnia uciete, bo ponoc za wysokie urosły i jakis maniak sobie wmówil, ze mozna je modelowac jak lipy. Wogóle modelowanie drzew jest chore... ale smukłe brzozy zamienione na "pę :mad:czki" to cos okropnego

Kalinko jak ja Cię rozumiem :) Jak widzę pień po wyciętym drzewie to mnie aż skręca :(:(:(

A tak poza tym to u nas po staremu. Wszystko gra :) Latamy na spacerki, wygłupiamy sie i fajno jest :)

Słoneczne pozdrówka wszystkim bobasom (tym w brzuszku też) i mamom !!

Jutro Martusia kończy pół roku :D:D:D Ehhhh kiedy to przeleciało ....? :)

reklama
Pozdrowionka. Mania, trzymaj sie, nie gderaj na meza. mezczyzni tez przechodza szok niemowlakowy, taki baby blues...daj mu buziaka i przetrzymaj go. On sie czuje opuszczony i endorfiny w nim nie szaleja bo nie karmi piersia. :laugh:

Do góry