reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Dokładnie:)
Żużaczku to Ty nie karmisz już piersią????? Jeśli przeszłaś na butelke to powiedz jak Ty to zrobiłaś. Ja juz nie mam siły. Patryk mam wrażenie że jest juz cycą znudzony. Ostatnio jadłam zupę ogórkową to tak na mnie patrzył że dałam mu spróbowac - zajadał jakbym go przez miesiac głodziła. Bałam się że mu zaszkodzi więc na 5 łyżkach zakończyłam ku wielkiemu niezadowoleniu.  \

Dziewuszki szukam dobrego fryzjera który doradziłby mi co zrobic z moją kupą kłaków. Sama czesac się ładnie nie umiem  a jak już się wysile to i tak po 5 min znów mam proste włosy więc szkoda mi nawet czasu na wymyslanie fryzury. Oprócz tego włosy mi wyłażą garściami więc moze jakieś podciecie by pomogło sama juz nie wiem. Czekam na propozycje.

Pozdrawiam

reklama
agak karmię cały czas cycem. tomek przynosi mi Witonia do lozka.
Moge ci polecic super fryzjerke - moja przyjaciólke. Robi mi wlosy juz z 5 lat. Ma własny salon na Rocha.
Podaje namiary (powiedz jej, ze dostałas od Agi babulewicz) Dorota Chabros tel. kom. 505051422. Zapisywac się trzeba na 2-3 tygoenie wczesniej. tyle ma klientek, że pracuje nawet niedzielami. :laugh:

Witam serdecznie i przepraszam wszystkie dziewczyny za nueobecnosc, ale dalej bez neostrady...Co prawda nie mam i tak czasu, ale dobrze miec wymowke. ;D
Ja tez dokarmiam malego zupkami i deserkami, a czxasem kleik ryzowy na moim mleku. Wcina wszystko. bez problemu. Gruby i wesolutki. Co do mezow to ja tez jestem rozpieszczona. Moj robi mi capucinko i co tylko chce. Fajnie jest. szaleje w ogrodku, a jutro moi tesciowie wracaja po polrocznych wojazach po Stanach i kanadzie. Zrobie obiadek i mmmm...szarlotke. tak, zdecydowanie szarlotke. Zuzaczku ja chce krem z avonu ale nie wiem jaki, doradx mi. ma byc nawilzajacy, ale nie wiem czy gleboko nawilzajacy czy dlugotrwale nawilzajacy czy nawilzajacaliftingujacy...tfu, za duzy wybor. To wybierz za mnie i do tego pod prysznic piaski Arizony z kaktusem. Zadzwon do mnie, jak za bardzo cie skolowalam. ;)
Pozdrowionka, trzymajcie sie.

kalinko wczoraj dzwoniłam do was, wiec pewnie mąż przekazał Ci zaproszenie do Bielska. mam nadzeije, ze sie spotkamy :D.
Na watku "domowym" tez za Toba tęsknią :laugh:

a my dalej walczymy z zębistami :( Ile mozna !! Juz przeszło misiac mu wychodza dwie górne jedynki. Męcza go straszliwie...... dzis co godzinkę się z placzem budził :( :(

Wspaniale spedzony czas u Asiołka. Oj... jak dobrze porozmawiac z ludxmi ktorzy maja poukładane w głowach..... nie zadne tatuaze, kolczyki.... imprezki....

U nas Patryk też wyje bez przerwy , palce w buzi i syrena. Noce zarwane co pol godz wstaje wiec rozumiem Ciebie Żużaczku, rano pobudka o 5 - 6 cały dzień na wysokic obrotach ehhhhhhhhhh kiedy to minie kiedy ja się wyśpię? A tak wogóle to wczoraj pojecholiśmy z dzieciakami do zoo. Iza miała nieziemską frajde karmiac zwierzaki, szkoda tylko ze takie wiatrzysko wiało. No nic pozdrawiam cieplutko

reklama
No to moja Martusia też ma już swojego aniołka :) Biedne dziecko zasnęło w kościele i na samą ceremonię musiałam ją brutalnie obudzić :( Trochę pisnęła przy samym polewaniu, ale już za chwilę miny do księdza stroiła. A jak chciał ją pomazać olejami to tak głową kręciła że pół kościoła się zaśmiewało :) Drugie chrzczone razem dziecko to też była dziewuszka i też Marta heheheheh. Na początku myślałam, że ksiądz się pomylił :)

A tak wyglądała nasza gwiazda w dniu chrztu :):):):)

martusia6pp.jpg

Do góry