reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Strasznie mi przykro Asiołku że Malutka chora. U nas już cała rodzinka w tym roku przechodziła zapalenie oskrzeli od lekarki wiem że to jakiś okropny wirus który kładzie całe rodziny. Patryk najbardziej cierpiał bo ani odkaszlnąć ani noska wydmuchać nie umiał. Za radą Żużaczka oklepywałam. Aha jeśli macie inhalator to taż skraca chorobę.

A co do mnie to mam straszne zajady na buzi z ubu stron w kącikach ust i nie mam pojęcia skąd to się wzięło ani jak to wyleczyć czekam na rady:)

Patryk spryciaż wykumał jak uwolnić sie z leżenia na brzuszku i teraz jak ma już dość wysiłku to hyc i się przewraca czym o mały włos nie doprowadziłby niewtajemniczonej babci o zawał serca:) rzuciła się mu pomóc no bo przeciez pada tylko nie zdążyła bo synuś już się przekręcił na plecy. No i zaczyna się juz unosić na dłoniach w lerzeniu na brzuszku. Po odstawieniu mleka i wszystkiego co z krową związane dziecko nie do poznania tylko nadal te kupy brzydkie. We czwartek idziemy na zaległe szczepienie może lekarka coś podpowie. Moje cycusie są humorzaste. Raz są napakowane raz sflaczałe ale przestałam brać do głowy Patryk nie wyje więc chyba się najada (pewnie inaczej będę śpiewała jak we czwartek waga pokaże niezadawalający wynik:))

Sciągnęłam sobie przez osiołka z internetu cwiczenia TAE BO i codziennie wieczorkiem męczę swoje biedne ciało ale coż pozostało jak wiosna tuż tuż a ja w nic prawie nie wchodzę:( Chciałabym jeszcze zacząć dietę 1000 kalorii ale nie znalazłam wyciągu produktów z podaną ich kalorycznością. Na 26 marca planujemy chrzciny. Imprezkę chciałam zrobic w Mozarcie tak jak to było  z Izą ale zaśpiewali mi kwotę 60 zł od osoby więc zrezygnowałam z tego pomysłu.

W oczekiwaniu na wiosną pozdrawiam Was serdecznie.

reklama
Ja tez nie wiem...kojarzy mi się z chińskim żarciem...
Prawda, ja też serowych babeczek nie mogę...no cos wymyslę. W ostateczności szarlotke na smalcu zamiast margaryny- rewelacja.
Asiołku, trzymajcie sie i zdrowiejcie. To prawda, że jak maluszki choruja serce pęka. Samemu to jeszcze pestka.
U nas pogoda kryształowa, cudne slońce, minus 14, mężus powiózł małego do szkoły żeby sie nie szwendał po mrozie. Gotuje ciecierzycę na obiad, smaczne dziwadełko, podobne do grochu.
Chce kupic takie piankowe puzzle na pdłoge, żeby zrobic mate do siedzenia dla Jonatana, ogladałam w allegro, sądzicie że to dobra cena?

http://www.allegro.pl/item88534970_piankowe_puzzle_podlogowe_20szt_hit_z2.html

W Szczecinie pusto, więc zaglądam do Białegostoku :)
Kalina, sprawdź najpierw cenę w jakimś hipermarkecie. Ja mam takie puzzle 10 szt. i teraz chciałam dokupić i coś mi się zdaje, że opakowanie 10 szt. było za 25 zł (czyli 50 szt. byłoby 50 zł, a nie 55+8 za przesyłkę). Ale w 100% pewna nie jestem, bo jeszcze ich nie kupiłam...

Hmmm jak Wam to przetłumaczyć:) To jest cos pośredniego pomiędzy aerobickiem (mniej skakania - cyce nie pozwalają) a walką wręcz przynajmnej ich hasłem jest walcz i ćwicz czy jakos tak. Bardzo dużo ćwiczen na brzuch pośladki i uda. Jak sama ćwiczyłam to nigdy się nie spociłam a z tym ćwicząc jestem spocona jak szczur:)

Kalina kiedyś pisałaś że chciałabyś miec najnowszą płytę Enii Amerantine. Przecież masz stałe łącze dlaczego nie ściągniesz sobie? Ja mam już tą płytę ściągniętą:) jak i wiele innych. Wiem że to piractwo ale ja uwielbiam muzykę a nie stać mnie na płytki więc muszę się w to bawić. Jakby co służę pomocą poproszę męża zeby w pracy wypalił i albo się pofatygujesz do mnie w odwiedziny - Żużaczku my też miałyśmy się spotkać:) - albo wyślę pocztą. Z tym że jak u mnie to ja nie jestem dobrą kucharka w szczególności nie umiem robić ciast:) Do tego będziesz mogła obejrzeć co mam na dysku i może jeszcze coś sobie wybierzesz - na chyba że jesteś zainteresowana tylko orginalnym wydaniem.

Dziewuszki co na zajady???????????? Jeść nie mogę bo jak otwieram buzie to to pęka:(

agak to my ciacho przyniesiemy ze sobą ;D. Na zajady jak dla mnie rewelacja posmarowanie miodem. Raz dwa goi. Wieczorem juz miałam zagojone.
A długo trzeba cwiczyc? Możesz mi podac link z emulka, zebym sciagneła to samo, bo jest tego sporo. Podbrzusze mnie boli i obawiam sie, że musze nad mięsniami popracowac, bo Wątpia mi sie chyba przemieszczaja :mad:

Od kiedy można wprowadzać dla dzieciaczków cycających inne jedzonko? Patryk skończył 4 miesiące i nie wiem co mu mogę już dawać. A może jeszcze nic???

reklama
Agak zajady to nic innego jak drozdze.... brak witaminy b2. Radzę kupić łykać i rozkruszyć 2 tabletki dodać do tego jakiś krem do twarzy i smarować... To prawdopodonie po przebytych chorobach osłabienie organizmu

Dzieki Kochane że trzymacie za nas kciuki :-)

Do góry