reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Jest Asiołek,jest! Witam starą gwardie forumową.Te 2000 wiadomości z kawalkiem nobilitują cię jako generała bb!
Tu młodszy sierżant Kalina...melduję zakończenie akcji Odwietki.
Zużaczku....komu te serniki pieczesz, ja tez na bezmlecznej diecie.... :laugh:
Pamietaj o mnie i kup sucharki, rodzynki, no wiesz. herbata może być, ten pirat znaczy, tylko wydestyluj z niego whisky, bo ja abstynent zupełny. :laugh:

reklama
Agak, kochana, nie padaj duchem. Normalne, że dzieci meczą. Normalne, że sie nie wysypiasz. normalne, że starsze rodzeństwo mobbinguje mlodsze. Normalne, bo jestes mama i mamowe sprawy ci sie z tej okazji przydarzają. Za to nie masz problemów singla użerającego się ze stresujaca pracą. to dopiero problemy: szef mnie molestuje, mobbinguja mnie żebym pracowała do 22 , ksero nie odbija, ta szntrapa z sąsiedniego biurka ma ładniejsze szpilki niz ja, nie mam czasu na solarium, słuzbowa kawa jest ohydna... ;D

Poczytaj sobie cos lekkiego i daj luzik. Będzie dobrze. Będzieci iśc po parku branickich....będzie ciepło, wiosna, iza popcha wózek, ty rozmarzysz sie patrzac na obłoczki...
No, dobrze?
Tak trzymać mała!

kalina ojojojoj! To ja musze zestaw słodkosci zmienic.... bo jak nasi mezowie to wszystko zjedza, to moze byc źle...

No własnie. Mój ma do zjedzenia jeszcze to co zostalo z imprezki...a DUŻO zostało, bo szykowałam na 10 osób a przyszlo 7.
Dawaj te rodzynki i...no, jabłka...herbata...sucharki....
Poza tym jedzenie to tylko pretekst. Nie jestesmy tacy krótkowidze, żeby jedzenie przyslanialo obiektywny fakt że Relacje Są Wazniejsze .
Dawaj te herbatę i odstresuj sie. Najeśc to ja sie moge w domciu. Nie musi gospodyni na pyszczek piekny paśc, żeby sie goście napchali po gardła.
Jeden placek dla mężów.
Starczy z nich. :laugh:

Postanowiłam pare rzeczy uzupełnić :-)

Lubię:
- sernik, powidła śliwkowe, kasze manna,
- kazdą czekoladę
- truskawki, czereśnie
- koty, koty koty i koty i psy :-) no i jeszcze rybki :-) konie kozy... mhhhh
- Sinatra, Grechuta, De press, Arka Noego, Kurt Nilsen, i jeszcze wiele wiele....
- kolory : wszystkie kolory ziemi
- meble z duszą
- filmy: Przemineło z WIatrem, Władca Pierscieni ( ksiazki tez lubie) wszystkie czesci, Ostatni Mohikanin, 4 wesela i pogrzeb, To własnie miłość, Lepiej późno niż później, Lepiej być nie może, i jeszcze wiele wiele innych
-cisze
- gotowanie pyszności
- len
- mgliste świty, czyste wieczory, świerszcze, żaby itp.
- aksamitne pyszczki dzieci, ciepłe rączki, bezzebne usmiechy
- pocałunki z zamkniętymi oczyma
- herbate z miodem i cytryną
- wylegiwanie sie w fotelu z otwartym balkonem kiedy pada deszcz
- zapach swiezych ogorkow,
- skarpety :-) wszystkie
- ii...jeszcze mnóstwo rzeczy...

reklama
Asiołku kochany jak zrobic taki albumik jak ty zrobiłas Majce?
Fajnie, że uzupełniłas :laugh:

Mamy troszke wspólnych rzeczy:
miłość do kotów, skarpet, Sinatry, truskawek, mebli duszy, Tolkiena, pocałunków...
Ach...ja jeszcze wiolonczele....deszcz...zapach skoszonej trawy...ciche zmierzchy...mądrych ludzi....dobroć...

Do góry