reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
a to moje ilustracje do tomiku zdjęć jednej pani.
troche nieostre zdjęcia wyszły :(
dsc019545od.jpg

dsc019555xb.jpg

dsc019565gq.jpg

Żużaczku dzięki wielkie za pomoc. Lena jest słodka, że szok, wczoraj nie mogłam się od niej oderwać. Bardzo się cieszę , że między nią a Mikusiem będzie tylko 10 miesięcy różnicy. Jak podrosną to babcię zamęczą.
Piękne te Twoje ilustracje, tyle w nich zmysłowości.....
Wczoraj rodzice odjeżdżając do domu zachylili moja torbę, a w niej wszystko: moje dokumenty, bilet miesięczny mężusia, karta ciąży, legitymacja ubezpieczeniowa. A mieszkają 80 km od Białegostoku, mam nadzieję, że w ciągu najbliższych paru godzin nie zacznę rodzić ;D. Dziś przekazali ją przez konduktora pociągu , a mój mężuś właśnie po nią pojechał. Szaleństwo!!! ::)
.png

No, Zużaczku, ja swoje wycinam. ;D ;D ;D Wstyd mi....jakie ty plynne linie masz....
Pociesza mnie tylko mysl, że ja amator zupelny i do zadnego mistrzostwa nie aspiruje. Tylko dla siebie maluje. ;D
Artystycznie jestem klasyczna do bólu- pejzaże kwiaty i dzieci. Tylko Blekitny Zamek tak obmalowalam, bo go kocham.
Mania fajnych masz rodziców. ;D
Goga kopiuj ile chcesz. ;D

Na szczęście torba jest znów u mnie. Mama ma bardzo podobną, a jak wychodzili to każdy z nich miał kupę toreb i nikt nie zauważył. A gdy chciałam coś wziąć z torby wieczorem, to nie mogłam jej znaleźć, od razu pomyślałam o tym, że oni zachylili. Nieźle, nie? Najbardziej bałam się tego,że zacznę rodzić, a tu zero dokumentów.
DLACZEGO ZNÓW PADA???? JA CHCĘ WIOSNY!!!!!!!!!!!!!!!!!
.png

Mania, w Szczecinie nie ma śniegu i prawie wiosennie by było, gdyby nie to, że tak pochmurno... Szukałam jakiegoś zdjęcia Wałów żeby Ci wkleić, ale mam bałagan w albumach i kartonach i dopiero próbuję to opanować. Po kafejkach to się nie nachodziłam, bo jak się tu przeprowadziłam do męża po studiach w Poznaniu, to od razu zaczęłam pracę. A pracowałam do 19-20, potem jeszcze próbowałam się uczyć różnych rzeczy (angielski, norweski, kurs tańca) i wracałam do domu koło 22. Ani sił, ani chęci na kafejki. W niedziele też była praca albo wyjazd do rodziców. Teraz mam dwóch urwisów i problem, z kim ich zostawić, jak chcemy gdzieś wyjść (więc nie wychodzimy). Wyjątkiem są właśnie lokale na Wałach latem - tam można pójść z dzieciaczkami.
Żużaczku, śliczna ta Twoja kobitka.
Chylę czoła przed Waszymi talentami, dziewuszki

Ten maly to jeszcze nie urwis, goga.
mania, ja tez...pragne, lakne wiosny jak kania dzdzu...
spacerkow....nieba...slonka...
Dzis slalam chlopakom lozka i co znalazlam w poscieli????
Butelke po pepsi. Konia wypchanego na kiju. Klocki lego oczywiscie. zeszyt do przyrody. kredki. Kawalek chleba dobrze podsuszony. cztery koce. Za to nie znalazlam przescieradla. ::)
Bylo w skarpeciarni.

Goga to tak jak za moich czasów, w Szczecinie rzadko iedy leżał śnieg, jak już coś padało to przeważnie deszcz. A gdzie mieszkasz, bo ja mieszkałam na Śmiałego w centrum, skąd wszędzie miałam blisko. Tam kończyłam studia, więc miałam czas na chodzenie po knajpkach, poza tym mój ex wypatrywał takie klimaciarskie, bo sam jest aktorem, więc co do klimatu to miał gust. Ach, pozostały wspomnienia. :) Może kiedyś się spotkamy, jak nie w Szczecinie to u nas w Białymstoku?
Kalinko musisz być aniołem, by znosić wyczyny swoich pociech :laugh:.
WIOSNY, WIOSNY, WIOSNY!!!!!
paki8aj.jpg

02wiosna3qr.jpg

reklama
Babeczki kochane, napiszcie proszę jak wygląda czop śluzowy, w końcu jesteście już po. Czy jest on galaretkowaty i np. brązowy? Przepraszam za takie pytanie, ale nie wiem czy to to? I czy mam sie szyklować do porodu czy nie?
.png

Do góry