reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

a Monika (Wilcze Uroczysko) miala cc bo indukcja nic nie dała. Malutka zdrowa, monika karmi cyca i powoli dochodzi do ładu i składu ;D ;D. Mam nadzieje, ze sama do nas zawita.

reklama
No więc u nas tak. Patryk przestał być taki śpiący i powoli zabiera sie za jedzenie. Dzieki Bogu powoli bo moze w takim systemie mleczko zacznie sie produkować i mu starczy. Iza wyszła z zapalenia oskrzeli Patryk jeszcze nie ale jest juz lepiej. Jutro znów idziemy na kontrol. Mam nadzieję że już zabierze mu antybiotyk i bedzie całkiem dobrze. Nie spadł już więcej na wadze ale i nic nie przybrał :] Zobaczymy co jutro bedzie. Pozdrawiam

hej

jakieś paskudztwo mi całkiem kompa popsuło :mad:ale na szczęście udało się jeszcze go reanimować ;)

KALINA
ciotka Lidka to rodZina ze strony dziadka,nie wiem jaka, ostatnio rozmawiłam z Dżelką czy cie zna,ale nie mogłam jej wysłać linka do forum bo komp spsuty był,powinnyście się znać,ona meszkała wtym czarnym domu przy rynku :)

AGAK
oj biedulko ale miałaś ciężkie dni ::)cieszę się że już lepiej,trzymm kciuki za zwiękenie laktacji :)

Adi wczoraj w żłobku mało jadł,w domu też,wieczorem zwymiotował mi kaszkę ::)
myślałam że moze w żłobku mu coś dali,ale rano w pieluszce zobczyłam oko z zabawki,którą dostał 2 dni temu ::) ale sie wystraszyłam,całe szczęście że mu nie zaszkodziło ::)najdziwniejsze jest to ze on nigdy nie połykał żadnych drobnych częsci tylko oddawał je miei albo wypluwał,hmmm...

Fittney ja rozumiem, że się wystraszyłaś, ale jak przeczytałam Twojego posta to nie mogłam powstrzymać się od śmiechu. Po prostu wyobraziłam sobie jak otwierasz pieluchę, a tam ..... łypie do Ciebie misiowe oko  ;D Strasznie mnie to ubawiło  ;D

Pozdrówka dla Wszystkich !!

reklama
Witamy małe Wiczątko :) Julka jest śliczna. A Ty już doszłaś do siebie po cc? Pozdrawiam i życzę samych radosnych chwil całej rodzince. Buziaki od Patryka dla Julci

Do góry