reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Slicznie dziekuje za mile powitanie, ciesze sie ze moge tu zajrzec, brakowala mi tego przez ten miesiac:)

Kalinko, to i ja tez serdecznie Cie zapraszam !!!! Jula w nocy spi z nami w lozku, ale budzi sie co 2 godzinki. Zrobila sie pulchniutka: ma sliczne pocolowate policzki, druga brode i rozkoszne tlusciutkie paluszki...Ja - mamnadzieje - z biegiem dni bede coraz mniej "pulchniutka", bo troszke przesadzilam z obzarstwem w ciazy, i w efekcie czego wygladam jak zawodnik sumo:)

Rozpiescilismy nasza dziewczynke, za nic nie chce spac w swoim lozeczku. Kiedy odkladam ja gleboko spiaca do lozka,budzi sie po 10 minutach. Kiedy spi w naszym lozku - spokojnieprzesypia nawet 2 godziny. Nie wiem co robic - czy dac sobie spokoj - czy tez proboac ja jednak przyzwyczaic do lozeczka????

reklama
Wilcze uroczysko, rodziłaś u Arciszewskiego ??
jak będziesz miała chwilunie czasu napisz jak było, ile za cały pobyt ??
Ja już niedługo, bo w poniedziałek mam wizytę, a pózniej czekam kiedy córcia sie pojawi na świecie :)

A my bylismy dzis u mojego ojca w Supraslu
na syberyjskim spacerku
zmianarozmiarudsc018564du.jpg

zobaczyłem kotka
zmianarozmiarudsc018655hf.jpg

a to nasz kotek PISTOLET
zmianarozmiarudsc018712yd.jpg

drzemka po wrażeniach
zmianarozmiarudsc018735ep.jpg

Żużaczku...jakie ten kot mu cuuudowne oczy...uwielbiam koty...normalna metafizyka. Jakby starożytny Egipt na mnie zerknął przez te oczyska...A Witek to mister number one. Prawie taki piekny jak mój ;D Żartuje oczywiście. Ja lubie wszystkie dzieciaki, małe, duże, smutne pyszczki, wesołe ryjki, wszystkie mi sie podobają!!!
Monika Wilcze uroczysko...a czy twoje szczeniaczki nie wola spać z mamą, a nie na oddzielnym legowisku????Rób to co naturalne...Ja też spie z dzidzią...a tam, fajnie jest. Tulimy sie do siebie w ciemności...i ciche sapanie mnie uspokaja...

Dziś pisze rano, bo reszte dnia mam zajeta- robie urodzinki...jestem staruchą 33 letnią a 5 luty to mój dzień urodzin. Bedę gościć rodzinke, więc pa, dla was- kochane- wirtualny torcik! Częstujcie się!

tort9xe.jpg

Kalinka wszystkiego najlepszego dużo szczęścia zdrowia pociechy z Dzieci i wszystkeigo czego tylko sobie zamarzysz:) A taką staruchą nie jesteś jeszcze - ja tylko 2 lata młodsza a czuję się czasami jak nastolatka.No za wyjątkiem tych dni kiedy dzieci mi żyć nie dają :D no albo chorują. A ponieważ Twoje są zdrowe i grzeczne więc czuj sie młodo. Na zdjęciach wyglądasz bardzo dziewczęco więc nie kumam o co Ci chodzi:p
Pozdrawiam

dla KALINKI STO LAT .... hip hip hura !!!!!!!

dziewczyny nie martwcie sie co dospania maluchow w lozku z rodzicami - pozniej sie odzwyczaja i albo beda spac same w wozku albo w lozeczku

ja ewie pozwwolilam sapc z nami do 3 miesieca zycia - pozniej juz spala w wozku a teraz dzieki metodzie TRACY Hogg - spi sobie ladnie sama w lozeczku cala nocke .... i to bez kolysanie jej przed snem !!!!! polecam kazdemu ta ksiazke ....

ale fakt jest taki ze napewno od malego uczyc dziecko i wyrabiac w nim odpowiednie nawyki - ale ja wychodze z zaLOZENIA ZE JESLI DZIECKO POTRZEBUJE BLISKOSCI I TAK CZUJE SIE BEZPIECZNY TO TAK MISI BYC ... DO KONCA ZYCIA Z NAMI SAPC NIE BEDZIE NO NIE ??? :)

POZDRAWIAM

Kalinko Sto lat!!!!! A wiekiem się nie przejmuj mamy tyle lat na ile się czujemy, zresztą trójka dzieci w tak młaodym wieku to sukces, podziwiam Cię. Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze, dużo słońca, uśmiechu , zdrówka i pomyślności! :laugh:

Kalina, dołączam się do życzeń urodzinowych! :)

Jutro mam USG i mam jakieś złe myśli. Mdłości mi przeszły, piersi i brzuch jakoś oklapły. Nie wiem co o tym myśleć. Ciężko mi, nie mogę się pozbyć złych przeczuć.

reklama
gosik pierwszy raz słysze, zeby mdłosci miały swiadczyc o prawidłowosci lub nie ciazy. ;D Daj sobie na luz. ja jak chodzilam z Bogucha to wogóle nie mialam mdłosci, troche jakby niestrawnosc przez jeden tydzień.

Do góry