reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Cześc kobietki, tak czytam was juz od dłuższego czasu i w końcu się do was dołączam,

mam od razu pytanie do dziewczyn które w ciązy chodziły do kliniki na zamenhoffa, ile kosztuje tam wizyta, czy podchodzi to pod ubezpieczenie, pytam bo znowu jestem w ciązy i chcę zmieni ginekologa ale na dobrego bo do mojego straciłam zaufanie...
czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
tuśka21 a ty z ewunia trzymajcie się cieplutko trzymamy za was kciuki,
wysłałam ci na priva wiadomośc...

reklama
Witaj nowa przyszła Mamusiu :) Niestety na Twoje pytania nie odpowiem ponieważ chodzę państwowo do lekarza. Ale miło mi że się dołączyłaś :)

W wózeczku na balkonie
zmianarozmiarudsc010498we.jpg

just20sto witamy nowa mamusię!! Ja chodzilam na zamenhoffa, rodziłam tez tam - CUDOWNIE!!!!!!! Wizyta kosztuje 60zł, z USG 100zł. Osobiscie polecam dr. Lenczewskiego. Poród jest czesciowo refundowany, przynajmniej był jeszcze w tym roku.

Hej
Dawno nie pisałam, ale Was podczytywałam.
Leżę sobie na zwolnieniu w domu, jestem przyziębiona, ale te byczenie już mi bokiem wychodzi, chyba nie potrafię obejśc się bez ludzi.
Za 2 tyg idę na badanie prenatalne, zapisałam się już i mam pytanie, czy usg odbywa się zewnetrznie i nagranie na płytkę DVD to standard, muszę sama swoją przynieśc czy oni dadzą mi ?

Tuska i Ewcia, dzielne babeczki jesteście, poradzicie sobie.
Żużaczku, nie mogę się napatrzeć na Twoje dziecię :)
Aga witaj :)

martuska na zamenhoffa daja płytkę, ale musisz powiedziec, ze chcesz nagranie. USG oczywiscie jest przez brzuszek. :D ciesze się, ze znowu nas tu wiecej

WOW coś sie ruszyło:D A od kilku dni bałam sie że nasza stronka zniknie taka była cisza:) Wybraliśmy już imie dla naszego Syneczka - Patryk, a na poród zdecydowałam sie jednak na Wraszawskiej i to bez męża. Niestety nie bedzie z kim zostawić Izy więc muszę poradzić sobie sama na porodówce. Pozdrawiam

Tuśka trzymam kciuki za Ewunię. Napewno będzie dobrze.

Witam nową koleżankę! Jus20sto przepraszam, że pytam ale ta niewielka różnica wieku między dzieciaczkami to zamierzone?

A ja mam dołą nic mi się nie chce, nawet pisać na forum.

reklama
Do góry