reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Natalia- no to mojej Oli zęby rosną tak samo jak dla Zu :szok:

Co do przygotowań to robimy jedną imprezkę dla wszystkich 24 listopada, torcik już zamówiony w kształcie rybki z mini mini bo moja Olka ją uwielbia:tak:, zrobię obiad, bedzie tort i kawa i wsio. Wzięlam wolne na ten dzień to powinnam dać sobie radę :)

Kasiula- to zazdroszcze,że Pawełek je już to co Wy... Olka jest strasznym niejadkiem i trafić w to co bedzie jadla to naprawdę trzeba mieć szczescie: weźmie łyżeczkę i koniec jedzienia, martwię się tym ale mam nadzieję,że jej przejdzie i bedzie mi w końcu ładnie jadła. No i kaszleć mi zaczeła.....chyba od refluxu bo w nocy i przez sen kaszle najwiecej a o dziwo już w nocy nie je nic i jak jadła to niekaszlała tylko teraz:baffled:

Dziewczyny! Jakby któraś z Was chciała się z nami spotkać, a nie ma jej na liście to spotykamy się dziś, 02.11. o godzinie 17.00 Bajkolandzie ul. Lipowa (przy kinie Pokój, tam, gdzie kiedyś był sklep spożywczy). Zapraszamy serdecznie :-)

Ania, moja Zu ma takie szczeliny między zębami, że się śmiejemy, że ma ząbki jak gwiazdki na niebie: małe, białe i daleko od siebie :p Może jescze się zejdą ;-)

W związku z wypadkiem i pożarem cystern przy ul. Hetmańskiej, mieszkańcy okolicznych osiedli (Zielone Wzgórza, Leśna Dolina, Przydworcowe) proszeni są o nieotwieranie okien oraz nie wychodzenie z dziećmi na spacer. Dym, który unosi się nad Białymstokiem zawiera toksyczne substancje (pali się olej napędowy oraz komponenty do wyrobu benzyny, a z doświadczenia wiem, że mogą to być rozpuszczalniki i inne chemikalia, które nie są przyjazne dla zdrowia).

Jak po spotkaniu? Cisza zapadła ;-)

witam was kolezanki:-)

mam pytanie czy wiecie moze w jaki sposob mzoan sobie jakos dorobic? jestem na wychowawczym a tak pomyslalam sobie ze jakis grosz przydalby sie

reklama
Do góry