reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Natalia- no to mojej Oli zęby rosną tak samo jak dla Zu :szok:

Co do przygotowań to robimy jedną imprezkę dla wszystkich 24 listopada, torcik już zamówiony w kształcie rybki z mini mini bo moja Olka ją uwielbia:tak:, zrobię obiad, bedzie tort i kawa i wsio. Wzięlam wolne na ten dzień to powinnam dać sobie radę :)

Kasiula- to zazdroszcze,że Pawełek je już to co Wy... Olka jest strasznym niejadkiem i trafić w to co bedzie jadla to naprawdę trzeba mieć szczescie: weźmie łyżeczkę i koniec jedzienia, martwię się tym ale mam nadzieję,że jej przejdzie i bedzie mi w końcu ładnie jadła. No i kaszleć mi zaczeła.....chyba od refluxu bo w nocy i przez sen kaszle najwiecej a o dziwo już w nocy nie je nic i jak jadła to niekaszlała tylko teraz:baffled:

Dziewczyny! Jakby któraś z Was chciała się z nami spotkać, a nie ma jej na liście to spotykamy się dziś, 02.11. o godzinie 17.00 Bajkolandzie ul. Lipowa (przy kinie Pokój, tam, gdzie kiedyś był sklep spożywczy). Zapraszamy serdecznie :-)

Ania, moja Zu ma takie szczeliny między zębami, że się śmiejemy, że ma ząbki jak gwiazdki na niebie: małe, białe i daleko od siebie :p Może jescze się zejdą ;-)

W związku z wypadkiem i pożarem cystern przy ul. Hetmańskiej, mieszkańcy okolicznych osiedli (Zielone Wzgórza, Leśna Dolina, Przydworcowe) proszeni są o nieotwieranie okien oraz nie wychodzenie z dziećmi na spacer. Dym, który unosi się nad Białymstokiem zawiera toksyczne substancje (pali się olej napędowy oraz komponenty do wyrobu benzyny, a z doświadczenia wiem, że mogą to być rozpuszczalniki i inne chemikalia, które nie są przyjazne dla zdrowia).

Jak po spotkaniu? Cisza zapadła ;-)

witam was kolezanki:-)

mam pytanie czy wiecie moze w jaki sposob mzoan sobie jakos dorobic? jestem na wychowawczym a tak pomyslalam sobie ze jakis grosz przydalby sie

reklama
Do góry