reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam koleżanki białostoczanki:-)mam nadzieję,że mogę dołączyć do waszego grona:-) jestem mamą 5 miesięcznej(prawie) Zuzy:-)mieszkam na Leśnej Dolinie. Pisałam na forum osiedlowym, ale tam cisza:-)
Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, że na dzień dobry dam ogłoszenie:
Mam do sprzedania /zamiany parę fajnych rzeczy:nosidło, ubranka, huśtawkę, spodnie ciążowe, ubranko do chrztu....link:Picasa Web Albums - Joanna Jedlińska
Część ubranek nie jest sfotografowana, ale nadrobię to. Mam także pieluszki,wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe i inne drobiazgi, które są w ilości wystarczającej na pierwsze dni w szpitalu, tak aby przetestować, bo są różnych firm. Kontakt_wasiczek@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie i spokojnej nocy życzę:-)

reklama
Czesc Mamusie ! Jestem tutaj nowa :) witajcie serdecznie :) pochodze z okolic Białegostoku - Śliwno - byc moze cos wam ta nazwa mowi , ale to byc moze, bo to taki koniec swiata troszeczke - aktualnie bardzo a to bardzo zawiany , zasniezony i mrooooooźny.....
W kwietniu zostalam mloda mamusia - młodą bo mam 17 lat . Coz taki los mi z gory napisano... Ale jest super , naprawde , oddalabym wszystko gdyby ktos chcial mi zabrac te piekne chwile macierzynstwa . POZDRAWIAM GORACO - CHOC Z MROZNEGO ZAKATKA PODLASIA !!! Brrrr....... :)

Witam serdecznie :-) Synuś czy córeczka?

Joaszka - witam :-)

Ale fajnie, coraz więcej nas jest :-) My teraz byliśmy w Siemianówce przez cały weekend i w końcu po prawie miesiącu odpoczęłam. Zuzia boi się śniegu. Ciągle na ręce ucieka. Raz bawiła się śniegiem, teraz nawet nie chce stanąć na nóżkach w śniegu. Staje dopiero tam, gdzie nie ma śniegu.

Ostatnia edycja:
Witam się wtorkowo:-)U nas dziś fajny dzionek, bo tata miał wolne, więc zawsze trochę dłużej mama może pospać i wyjść sobie na chwilkę:-)bo pomimo całej miłości do córeczki, to czasem potrzebuję odetchnąć...wyjść do ludzi...Zaraz zmykam kąpać małą marudę. Wystarczy na sekundę przestać się nią zajmować i już zaczyna stękać:-(

Joaszka - chyba każda z nas ma to samo. Czułam się jak wyrodna matka, kiedy szłam do pracy z przyjemnością. Jednak siedzenie z dziećmi non stop też może nam wsiąść na psychikę.

Ja w pracy od 2 tygodni mam taki zapieprz, że czas mi przez palce przelatuje. Chodzę spać razem z Zuzią i nie mam czasu się za głowę podrapać...

Zuźce wyskakują kolejne ząbki. Ma całe dziąsła napuchnięte i na dzień dzisiejszy wychodzi jej jeszcze 5 zębów. Mamy już czwórkę (bez kła jeszcze) idą jeszcze dwie... Zęby rosną jej nie po kolei i ma ogromne szczeliny między ząbkami.

Hej natalunia:-) Nie mogę napisać, że wiem co to jest jak idą ząbki, bo choć Zuzia ma już 2 na dole z przodu (wyszły jej pod koniec 3 m-ca:szok:to nawet nie wiem jak i kiedy. Tyle co się duużo śliniła. Ale domyślam się, że jak ząbki idą i boli, to nocka z głowy...

co do czasu przeciekającego przez palce-nie wiem, jak dam radę wrócić do pracy, potem zająć się małą i jeszcze studia.... Mąż pomaga jak może:-), ale jak ja będę musiała wstawać ok. 5 rano i karmić w nocy co 2 godziny jak teraz? będę jak zombie:-D

Pozdrawiam, miłego dnia i oby do weekendu (choć ja mam szkołę).

Chyba Oliś obchodzi na dniach urodzinki (a może to i dzisiaj)
Wszystkiego najlepszego Oliś!

U nas monotonia dnia codziennego potrafi dobić. W pracy jak co roku jest młyn przed końcem roku. Po pracy w domu też nie narzekam na nudę i jeszcze święta zaraz, a ja jeszcze nie ogarnęłam mieszkania...

Ja też jestem w czarnej d...za przeproszeniem z przygotowaniami do świąt, choć w domu siedzę...

Jakoś tu cicho na tym naszym Białostockim forum...Chyba mocno zapracowane mamy:-)
No to i ja dołączam się do życzeń-wszystkiego naj Oliś!

Ja też jestem w czarnej d...za przeproszeniem z przygotowaniami do świąt, choć w domu siedzę...

Jakoś tu cicho na tym naszym Białostockim forum...Chyba mocno zapracowane mamy:-)
No to i ja dołączam się do życzeń-wszystkiego naj Oliś!

Wiesz, święta i tak dalej ;-) Jak większość z nas siedziała na macierzyńskim to praktycznie 2 strony klepałyśmy dziennie ;-)

A co do świąt to dzisiaj rano mięso chociaż kupiłam - fakt faktem obchodzimy dwa święta, ale w pierwsze świeta będziemy mieli gości, wiec trzeba się przygotowac. Już moje świeta spędzamy u moich rodziców i z moją rodziną dalszą, więc będzie już mniej roboty w domu, a wiecej u mamy ;-P

Nie wiem, czy uda mi się jeszcze zajrzeć tu przed świętami, więc:
Życzę Wam i Waszym rodzinom spokojnych i rodzinnych świąt, aby Wasze pociechy były zdrowe, szczęśliwe i grzeczne (chociaż im dziecko bardziej rozrabia, tym lepiej je zapamiętujemy :-) ). Wesołych Świąt!

Mam nadzieję, że przed Nowym Rokiem jeszcze uda mi się tu zajrzeć :-)

reklama
Do góry