Joaszka
Fanka BB :)
Witam koleżanki białostoczanki:-)mam nadzieję,że mogę dołączyć do waszego grona:-) jestem mamą 5 miesięcznej(prawie) Zuzy:-)mieszkam na Leśnej Dolinie. Pisałam na forum osiedlowym, ale tam cisza:-)
Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, że na dzień dobry dam ogłoszenie:
Mam do sprzedania /zamiany parę fajnych rzeczy:nosidło, ubranka, huśtawkę, spodnie ciążowe, ubranko do chrztu....link:Picasa Web Albums - Joanna Jedlińska
Część ubranek nie jest sfotografowana, ale nadrobię to. Mam także pieluszki,wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe i inne drobiazgi, które są w ilości wystarczającej na pierwsze dni w szpitalu, tak aby przetestować, bo są różnych firm. Kontakt_wasiczek@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie i spokojnej nocy życzę:-)
Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, że na dzień dobry dam ogłoszenie:
Mam do sprzedania /zamiany parę fajnych rzeczy:nosidło, ubranka, huśtawkę, spodnie ciążowe, ubranko do chrztu....link:Picasa Web Albums - Joanna Jedlińska
Część ubranek nie jest sfotografowana, ale nadrobię to. Mam także pieluszki,wkładki laktacyjne, podkłady poporodowe i inne drobiazgi, które są w ilości wystarczającej na pierwsze dni w szpitalu, tak aby przetestować, bo są różnych firm. Kontakt_wasiczek@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie i spokojnej nocy życzę:-)