reklama
Hej Dziewczyny!
Mam dzisiaj wizytę u lekarza - jeśli dostanę L4 z "dwójką" to ja też się piszę na spotkanie. Muszę Was powypytywać o nasze porodówki..Zostało mi 58 dni PTP..AAAAAAAAA...
Zresztą mam nadzieję, że dzisiaj dowiem się czy nie grozi mi CC..
Buziaki!
Mam dzisiaj wizytę u lekarza - jeśli dostanę L4 z "dwójką" to ja też się piszę na spotkanie. Muszę Was powypytywać o nasze porodówki..Zostało mi 58 dni PTP..AAAAAAAAA...
Zresztą mam nadzieję, że dzisiaj dowiem się czy nie grozi mi CC..
Buziaki!
Natalunia - od początku ciąży mam problemy z ciśnieniem ( 148/98 np to norma u mnie w ciąży ) i jestem na lekach obniżających. Ostatnio musieliśmy podwoić dawkę bo nie było poprawy. Po za tym właśnie przy ostatniej wizycie okazało się, że mam skurcze i mam leżeć i 3x dziennie łykać NO SPĘ FORTE. Stąd nakaz leżenia - całe szczęście, że w domu bo w szpitalu bym chyba zwariowała..
Także trzymajcie proszę kciuki, żeby dzisiaj była "dwójka" - wtedy wpraszam się na spotkanie
Także trzymajcie proszę kciuki, żeby dzisiaj była "dwójka" - wtedy wpraszam się na spotkanie
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
mi pasuje przed 16 nawet i to lepiej ale wiem ze sa mamy pracujace itp ... a jak chce samochod to dopiero po 17 chyba ze dojade do was pozniej ... ustalicie cos a pozniej ja bede kombinowalaTo może 2.11? tak na 16-17?
Ola, trzymam kciuki, żeby bylo wszystko ok. Mam nadzieję, że się spotkamy :-) A dlaczego dał Ci L4 leżące? Miałaś skurcze?
Kasiiula
Jednak chyba mnie nie bedzie ... bo znalazlam dorywcza prace wieczorami wiec nie mam jak :|
mi się wydaje ,że 2 pracuję do 16 więc jak coś to po 16:30 miałabym jak przyjechać. A spotkamy się w jakimś centrum zabaw dla dzieci?? Fajnie by było bo moja Ola uwielbia takie miejsca a łazi już jak szalona to i bieganie za nią w takim miejscu łatwiejsze jest trochę:?) no i już "kasowniczkiem " nie będzie bo jedynki na górze jej rosną hehehe
Kasiula- o matko a Pawełek już 9 zębolów ma?????łał!!!! super!! to już Ci pewnie wszystko gryzie sam???
Ola- trzymam kciuki za zwolnienie ))
Kasiula- o matko a Pawełek już 9 zębolów ma?????łał!!!! super!! to już Ci pewnie wszystko gryzie sam???
Kasiiula
Aniamacek tak 9 zebów i gryzie i je ślicznie juz dawno je przewaznie to co my i ladnie gryzie i łyka
eh ... a mnie cos teraz złapało gardło zawalone tak ze ciezko śline przełknac ;(
eh ... a mnie cos teraz złapało gardło zawalone tak ze ciezko śline przełknac ;(
Trzymam kciuki :-) Ja pod koniec miała problemy z ciśnieniem. I miałam jakiś lek na "h" i dodatkowo jakieś na opuchliznę - jak ręką odjął.Natalunia - od początku ciąży mam problemy z ciśnieniem ( 148/98 np to norma u mnie w ciąży ) i jestem na lekach obniżających. Ostatnio musieliśmy podwoić dawkę bo nie było poprawy. Po za tym właśnie przy ostatniej wizycie okazało się, że mam skurcze i mam leżeć i 3x dziennie łykać NO SPĘ FORTE. Stąd nakaz leżenia - całe szczęście, że w domu bo w szpitalu bym chyba zwariowała..
mi się wydaje ,że 2 pracuję do 16 więc jak coś to po 16:30 miałabym jak przyjechać. A spotkamy się w jakimś centrum zabaw dla dzieci?? Fajnie by było bo moja Ola uwielbia takie miejsca a łazi już jak szalona to i bieganie za nią w takim miejscu łatwiejsze jest trochę:?) no i już "kasowniczkiem " nie będzie bo jedynki na górze jej rosną hehehe
Pewnie w Bajkolandzie na Lipowej, chyba, że proponujecie coś innego.
u Zuzi zęby idą nie po kolei. Najpierw były jedynki na dole, później dwójki na górze i teraz jedynki jej wylazły. U nas Zu też już praktycznie je co my. Nie daję jej tylko grochówek, fasolówek i kapustnych dań, bo jednak to na brzuszek szkodzi. Nie ma mowy nawet żeby jadła coś innego, bo i tak z talerza zabierze nam coś, co chce zjeść Uwielbia ogórki kiszone (podobno naprawdę są super ekstra zdrowe i pożyteczne dla organizmu, podobnie jak kiszona kapusta, któej Zu nie daję). Kasiu, Aniu, jak przygotowania do roczku?
reklama
Kasiiula
U nas przygotowania pełna para mam liste dan i pomysł na tort musze dokupic jeszcze troche rzeczy a urodzinki robimy w sobote 13 <Paweł rodzony 12 listopada>
Podziel się: