reklama
niom cichutko cichutko, pogineły nam dziewczyny. A ja juz nie moge sie doczekac wiosny a najbardziej lata hehe. Dzisiaj mam jakis dziwny dzien nic mi sie nie chce. Zrobiłam na obiad rybe po grecku i to chyba zajeło mi całe przedpołudnie hehe. Moze dzisiaj jest spadek cisnienia.
wiecie co? chyba juz wszystkim ta zima zbrzydła na dobre ja tez juz wiosny i lata doczekać się nie mogę z jednej strony a z drugiej nie bardzo bo od czerwca wracam do pracy:-( a pod koniec maja na tydzień chcę z Olą nad morze nasze pojechać ale w sumie nie wiem gdzie dokładnie bo ja za morzem to tak średnio, wolę góry:-)
aniamacek Nad morzem jestem co roku. Na tamte wakacje trafiłam super. Patrze pod względem dziecka. Domki nowiutkie drewniane z lazienka i kuchnia, do tego grill. blisko morza i nie drogo. Miejscowość nazywa sie Ustronie Morskie, jest to miasteczko bardziej przystosowane dla rodzin z dziecmi. No ale zabawic sie też można. Niestety nie pamietam nazwy ośrodka. Była też w Łebie i tez nie narzekam. Prawie tak samo jak w Ustroni.
filonka
Fanka BB :)
witam sobotnio... jeju Wy tu o planach na lato na wakacje...
ja to jedyne co mam zaplanowane na poczatek lipca to chrzest dziecka .... a co do wyjazdów to nic nie wiadomo jeszcze. mielismy jechac do Włoch do rodzinki męza... ale oni nas wyprzedzili i wpadaja własnie na poczatek lipca do nas. w tam tym roku mielismy zaplanowane wakacje nad morzem gdyz nigdy nie byliśmy, tylko góry i góry..... ale plany w 3 dni przed wyjazdem strzelił szlak.... z powodów nagłych wydatków
a wiec narazie planów brak konkretnych.. moze cos spontanicznie nam wyjdzie i gdzies pojedziemy....tak bym chciala ..... bo od tamtej pory nie lubie sie juz na cos nastawiac na 100%
ja to jedyne co mam zaplanowane na poczatek lipca to chrzest dziecka .... a co do wyjazdów to nic nie wiadomo jeszcze. mielismy jechac do Włoch do rodzinki męza... ale oni nas wyprzedzili i wpadaja własnie na poczatek lipca do nas. w tam tym roku mielismy zaplanowane wakacje nad morzem gdyz nigdy nie byliśmy, tylko góry i góry..... ale plany w 3 dni przed wyjazdem strzelił szlak.... z powodów nagłych wydatków
a wiec narazie planów brak konkretnych.. moze cos spontanicznie nam wyjdzie i gdzies pojedziemy....tak bym chciala ..... bo od tamtej pory nie lubie sie juz na cos nastawiac na 100%
e-stera
Fan(ka)
My mamy na poczatek czerwca domek zarezerwowany na Mazurach..jedziemy jeszcze z 2 znajomych malzenstw-na 4 dni.Caly domek dla nas nad jeziorkiem.
A wakacje.............zobaczymy.......moj maz ma troche slubow i zoabczymy jak z urlopem
Za to jutro wyjezdzam an prawie tydzien do kolezanki - okolice W-wy, jedziemy sobie Olisiem hiiih
A wakacje.............zobaczymy.......moj maz ma troche slubow i zoabczymy jak z urlopem
Za to jutro wyjezdzam an prawie tydzien do kolezanki - okolice W-wy, jedziemy sobie Olisiem hiiih
aniamacek Nad morzem jestem co roku. Na tamte wakacje trafiłam super. Patrze pod względem dziecka. Domki nowiutkie drewniane z lazienka i kuchnia, do tego grill. blisko morza i nie drogo. Miejscowość nazywa sie Ustronie Morskie, jest to miasteczko bardziej przystosowane dla rodzin z dziecmi. No ale zabawic sie też można. Niestety nie pamietam nazwy ośrodka. Była też w Łebie i tez nie narzekam. Prawie tak samo jak w Ustroni.
Jesica jak sobie przypomnisz dokl albo jak masz numer telefonu to bardzo bym prosiła bo ja morza nie znam...
reklama
my się wybieramy Solina i okolice. Zalew Soliński, Polańczyk, Wołkowyja / Twoje Bieszczady. Konkretnej kwatery czy osrodka nie polecę ponieważ jedziemy 1 raz.Zapowiadają goracy maj takze wybieramy sie na przedłużoną majówke.Co do wakacji dłuzszych,mieliśmy gdzieś jechac za granice,ale koszt 4 osób.......,chociaż nad naszym morzem tez jest drogo.Preferuję Hel(wieje),Krynicę(tu dzikie zwierzatka latają po centrum) i Łebę(drogo).Z dalszych regionów nad morskich Jarosławiec.
Podziel się: