reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

ja też nie lubię wychodzić sama wtedy muszę gdzieś iść na zakupy lub coś bo inaczej mi się odechciewa;/
czy któraś mieszka blisko antoniuka?
pytam bo mam sklerozę paskudna po ciąży została;/
pogoda wygląda na taką sobie mogłoby już cieplej być tak mi się wiosny chce:(

reklama
ja też nie lubię wychodzić sama wtedy muszę gdzieś iść na zakupy lub coś bo inaczej mi się odechciewa;/
czy któraś mieszka blisko antoniuka?
pytam bo mam sklerozę paskudna po ciąży została;/
pogoda wygląda na taką sobie mogłoby już cieplej być tak mi się wiosny chce:(
przez tory na Narewską z Białostoczku jest 10 minut spacerkiem :) Oby tylko błota nie było, bo droga nie jest utwardzona.

A TO TRZEBA KTÓREGOŚ RAZU NA SPACEREK SIĘ UMÓWIĆ;P
A I CHYBA ANIAMACEK NA DZIESIĘCINACH ALE GŁOWY NIE DAM UCIĄĆ:p
JA ZARAZ CZŁAPIĘ NA DWOREK CZYLI JAK MŁODA ZJE KOŁO 13 MAM NADZIEJĘ ŻE ZIMNO NIE JEST;/

A MY OD DWÓCH dni mamy ząbek w końcu po tylu miesiącach;p
a mi właśnie wstała więc mogę się za nią "zabrać";p
słonko świeci ale wczoraj i dziś rano tak rozszczelnione okna gwizdały brzydko;/

a to trzeba się umówić na wózkowanie spacerowe;p
a ja po krótkim spacerku wieje niemiło trochę buuu
ale trochę się dotleniliśmy i po raz pierwszy młoda zrobiła kupę na dworku więc pierwsze co to pampka zmieniłam;/

reklama
Natalunia ja jestem z os. białostoczek. Tylko że ja z Paulinka chodzimy bez wózeczka więc tempo żółwie na spacerze. A jak będzie ciepło to pewnie więcej czasu na placu zabaw będziemy spędzać. Na spacerki wychodzimy ok 11.30-12.00.

Do góry