reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

ja Zuzie zaszczepie od tezca jak skonczy roczek albo 1,5 roczku. i od razu po antidotum...

oo, wytłumacz mi jak prostemu człowiekowi a czemu to tak? tzn będziesz szczepić a potem antidotum... no i skąd te antidotum? bo ja póki co jeszcze w temacie szcepen nie jestem tak głęboko żeby wsio wiedziec a każde słowo na ten temat jest dla mnie bardzo wazne :)

reklama
najlepiej szczepić dziecko jak chodzi i mówi, wtedy mózg jest przystosowany do "ataku" nośników szczepionek i wirusów. Antidotum - u homeopaty.

Dziewczyny, byłam na USG bioderek na Bema i nie chodźcie na Sienkiewicza, bo przez tamtego dr nie wiedziałam, że u mojej niuni coś nie tak z bioderkami jest. Lekarz kazał nam ćwiczyć odwodzenie nóżek i kazał szeroko pieluchować (dzięki Bogu pokazał jak). Jestem wściekła na tamtych lekarzy i smutna zarazem... Jak tak można nie powiedzieć jak pielęgnować bioderka?! Szok...

witam :) przepraszam za brak obecnosci juz napisałam Nataluni na pv , nie nie jeszcze nie urodziłam- jeszcze troszke zawczesnie. byłam 4 dni w szpitalu, moj maly zmienil pozycje ulozenia na ta nie bardzo oczekiwano. i dlatego troszke mialam dziwne bóle dlatego sie polozylam na kilka dni do szpitala.
jestescie kochane za troske :)
ja teraz z zalecenia lekarza duzo spedzam czasu w łuzku , by nie dopuscic do twardnienia i stawiania sie brzuszka. i stad ta moja mała aktywność na bb

najlepiej szczepić dziecko jak chodzi i mówi, wtedy mózg jest przystosowany do "ataku" nośników szczepionek i wirusów. Antidotum - u homeopaty.

Dziewczyny, byłam na USG bioderek na Bema i nie chodźcie na Sienkiewicza, bo przez tamtego dr nie wiedziałam, że u mojej niuni coś nie tak z bioderkami jest. Lekarz kazał nam ćwiczyć odwodzenie nóżek i kazał szeroko pieluchować (dzięki Bogu pokazał jak). Jestem wściekła na tamtych lekarzy i smutna zarazem... Jak tak można nie powiedzieć jak pielęgnować bioderka?! Szok...

ja też byłam na sienkiewicza i nam kazał Olę szeroko pieluszkować bo jest prawie dobrze i lepiej dmuchac na zimne no ale teraz to na bema sie przejde....

witam :) przepraszam za brak obecnosci juz napisałam Nataluni na pv , nie nie jeszcze nie urodziłam- jeszcze troszke zawczesnie. byłam 4 dni w szpitalu, moj maly zmienil pozycje ulozenia na ta nie bardzo oczekiwano. i dlatego troszke mialam dziwne bóle dlatego sie polozylam na kilka dni do szpitala.
jestescie kochane za troske :)
ja teraz z zalecenia lekarza duzo spedzam czasu w łuzku , by nie dopuscic do twardnienia i stawiania sie brzuszka. i stad ta moja mała aktywność na bb

no to dbaj o siebie ile się da i odzywaj się do nas bo my już tu z niecierpliwością czekamy na wieśći :))

Na Sienkiewicza to mi nawet pediatra i polozna odradzały jak Olis sie urodzil............bo konował tam pracuje

Dobrze, że powiedziałaś o tej poradni na Bema, bo naprawdę lekarz super! Wszystko pokazał, wytłumaczył co i jak. Mimo, że martwię się bo "straciłam" 2 miesiące na korektę bioderka... Pojechałam na kontrolę w 3 miesiącu życia i okazało się to co się okazało. Do dysplazji na szczęście nie doszło. Ale mało brakuje :-(

Filonka - leż leż i jeszcze raz leż. Odpoczywaj, bo później nie będzie na to czasu "wink:

85 744 39 84 nie czekasz dłużej niż tydzień. Mają nowiutki sprzęt usg i fajnie wyposażony gabinet. Rejestracja na 3 piętrze, a przyjmują na drugim w wnęce po prawej stronie :)

reklama
Do góry